Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Έφυγε» και ο κυρ. Παύλος…

«Έφυγε» και ο κυρ. Παύλος…

1
marias pavlos
Dodekanisos

Έφυγε σήμερα στις 3 τα ξημερώματα, νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου, ο ιδρυτής της εβδομαδιαίας εφημερίδας της Δωδεκανήσου Παύλος Μ. Μαριάς σε ηλικία 76 ετών. Ο εκλιπών υπήρξε από τους πρωτοπόρους της τεχνικής εξέλιξης του τοπικού Τύπου. Ξεκίνησε να εργάζεται σε τοπικές εφημερίδες το 1964 και ήταν ο πρώτος που έμαθε να χειρίζεται τα νέα για την εποχή εκείνη μηχανήματα έκδοσης. Στην εφημερίδα «Η Δράσις» την οποία ίδρυσε , αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του, μέχρι και την τελευταία στιγμή – λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Παύλος Μαριάς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη ροδιακή κοινωνία και είχε την εκτίμηση όλων για το ήθος και την αξιοπρέπεια του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού στις 3 μ.μ. και ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Δημητρίου (παλιό νεκροταφείο).

drasisnews.gr

Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Μαριά, με τον οποίο συνεργάστηκα για πολλά χρόνια από τα πρώτα μου δημοσιογραφικά βήματα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όταν για πρώτη φορά μου έδωσε την δυνατότητα να δουλέψω στο αθλητικό ένθετο της «Δράσις» μαζί με τον αείμνηστο Νίκο Τριανταφύλλου. Η συνεργασία  που είχαμε, για περίπου δεκαπέντε χρόνια θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα στην καρδιά μου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Δημήτρης Δραγάτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Στεφανάρας
Κώστας Στεφανάρας
9 years ago

Άνθρωποι!! είναι εκείνοι που έχουν γνωρίσει την ήττα, τον πόνο,την αγωνία την απώλεια… ‘επεσαν, μάτωσαν αλλά σηκώθηκαν ξανά και συνέχισαν τον δρόμο τους. Αυτοί οι άνθρωποι πάντα ανήσυχοι ξέρουν να εκτιμούν έχουν ευαισθησίες, συναισθήματα και κατανόηση που τους γεμίζουν συμπόνια, ευγένεια και βαθιά αγάπη για τον συνάνθρωπο τους. Τόσο ωραίους ανθρώπους δεν τους συναντά κανείς κάθε μέρα!!! Ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν ο Παύλος Μαριάς. Φίλε Παύλο εμείς που σε γνωρίσαμε και σε αγαπήσαμε δεν θα σε ξεχάσουμε ποτε!!! Καλό σου ταξίδι