«Εφοδιαστείτε με φακούς, κεριά και κιτ πρώτων βοηθειών!»

0
Dodekanisos

Οι άνθρωποι θα πρέπει να εφοδιαστούν με ραδιόφωνα και φακούς με μπαταρίες, καθώς και με κεριά και κιτ πρώτων βοηθειών προκειμένου να προετοιμαστούν για διακοπές ρεύματος ή διακοπή ψηφιακών επικοινωνιών, είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Oliver Dowden, όπως αναφέρουν διάφορα ειδησεογραφικά site. Η δήλωση του η οποία πυροδότησε διάφορα σχόλια στο διαδίκτυο, έγινε κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο Porton Down, το στρατιωτικό εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο ίδιος εξήγησε πως τα είδη αυτά μπορούν να διατηρηθούν ζωντανά στην ψηφιακή εποχή την οποία ζούμε. Η συγκεκριμένη επίσκεψη του Ντάουντεν, έβγαλε και είδηση για τους Βρετανούς μιας και ανακοίνωσε παράλληλα την έναρξη μιας «εθνικής ακαδημίας ανθεκτικότητας» όπως την ονόμασε η οποία θα βοηθήσει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να προετοιμαστούν για μελλοντικές πανδημίες, φυσικές καταστροφές και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, όπως είπε.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανακοίνωσε τα σχέδια στη Βουλή των Κοινοτήτων, υποστηρίζοντας ότι η ακαδημία θα βοηθούσε το «σύνολο της κοινωνίας» να προετοιμαστεί για τους κινδύνους. Ο Ντάουντεν κατέταξε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, τις κυβερνοεπιθέσεις, τις πανδημίες, την κακή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και τα ακραία καιρικά φαινόμενα μεταξύ ορισμένων από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το Ηνωμένο Βασίλειο. Είπε ότι θα προσφερθεί στις επιχειρήσεις εκπαίδευση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων τέτοιων απειλών, ενώ ένας νέος ιστότοπος θα παρέχει στο κοινό «πρακτικές συμβουλές» για το πώς να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για μελλοντικούς κινδύνους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments