Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Από το καλό …στο καλύτερο ο Αστέρας Μασσάρων

Εφηβικό: Από το καλό …στο καλύτερο ο Αστέρας Μασσάρων

0
Dodekanisos

Άλλη μια σημαντική νίκη κατάφερε να σημειώσει η Εφηβική ομάδα του Αστέρα Μασσάρων. Οι μικροί κέρδισαν και τη Ρόδο με 3 – 2 και ανέβηκαν και άλλο στη βαθμολογία.

Στο 10′ ο Τσανάκου μετά από ασιστ του Λουκαρά με σουτ έκανε το 1 – 0. Στο 27′ ο Λουκαράς με ατομική προσπάθεια και πλασέ έκανε το 2 – 0. Ο ίδιος παίκτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3 – 0. Ο Σταθόπουλος μείωσε στο 36′ με σουτ (3 – 1) αλλά ένα λεπτό μετά αποβλήθηκε για εξύβριση αντιπάλου! Το τελικό 3 – 2 διαμόρφωσε ο Τιόλης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χατζηνικόλας (Μίγκλη, Φουκαράς). Στο 37′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σταθόπουλος για εξύβριση αντιπάλου. Στο 80′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τρανταφίρ για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Διονυσακόπουλος, Μουσακίνιας, Λικάϊ, Βλάχος (66′ Αντωνίου), Τζελιλάϊ, Καρακότσογλου, Τσανάκου (75′ Γκινής), Σούλι (53′ Πετρίδης), Λουκαράς, Σκούμβρος, Τρανταφίρ
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κιουπάκης (41′ Τσεπέλε), Ρότσι, Σαλπιγκτίδης, Νικηταράς, Θεοδωρής, Κωτιάδης, Ζαγούρης, Καντής, Τιόλης, Σταθόπουλος, Γεωργαλλής (41′ Γαϊτάνος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments