“Εδώ μέσα …συναντιούνται οι διάβολοι!”

0
Dodekanisos

«Εδώ μέσα … οι διάβολοι συναντιούνται όπως ακριβώς συμνβαίνει και στο Ρουμανικό κοινοβούλιο!”. Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων αναφερόμενη στο Ευρωκοινοβούλιο η Diana Șoșoacă, ηγέτιδα του ρουμανικού SOS Romania. Η ίδια εξελέγη πρόσφατα για την πρώτη της θητεία ως ευρωβουλευτής.

Είναι γνωστή για τις θέσεις της κατά της μετανάστευσης και κατ΄’α της υποχρεωτίκοτητας των εμβολίων.
«Θα φέρω έναν ιερέα να αγιάσει τα αξιώματα και όπου αλλού μπορώ. Είναι δικαίωμά μου στη θρησκεία, στην έκφραση της θρησκευτικής μου πίστης», είπε, προσθέτοντας ότι έφερε μαζί της και την εικόνα της Αγίας Παρασκευής. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σε ένα ζωντανό βίντεο στο Facebook που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου στο Κοινοβούλιο, η Șoșoacă βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να διαγράφει τα ονόματα της Metsola και της αντιπάλου Irene Montero, γράφοντας τις λέξεις ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΛΟΑΤΚΙ, ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της ΕΕ.
Αναφερόμενη στην ΕΕ είπε και τα εξής:
«Καταστρέψατε τη Ρουμανία, όλοι οι δρόμοι έχουν καταστραφεί, οι Ρουμάνοι είναι φτωχοί για να βοηθούν τους Ουκρανούς ασταμάτητα», είπε, προσθέτοντας ότι είχε συζητήσει για τον τερματισμό του πολέμου με τη Μόσχα, καθώς η Ρωσία ήταν «το μόνο μέρος που ήθελε να συζητήστε για την ειρήνη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments