Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έδειξε τα δόντια του ο Διγενής

Έδειξε τα δόντια του ο Διγενής

0
Dodekanisos

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση για ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, ο Διγενής επικράτησε με σκορ 3-1 του Απόλλωνα Καλυθιών και έδειξε πως δεν θα είναι εύκολος ανίπαλος για καμία ομάδα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του του Σάσα Γιόνοβιτς ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και κυριάρχησε του αντιπάλου της σε όλα τα σημεία της αναμέτρησης. Μόλις στο 13’ ο Μοσκιού κέρδισε την μπάλα από την δεξιά πλευρά και με παράλληλη πάσα βρήκε τον Χουτεσιώτη στο ύψος της μικρής περιοχής και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Ροδίτη για το 1-0. Στο 29’ ο νεαρός τερματοφύλακας του Απόλλωνα είπε «όχι» στον Χουτεσιώτη, πραγματοποιώντας εξαιρετική επέμβαση στην αριστερή του γωνία. Στο 33’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα στο παιχνίδι. Ο Καλαϊτζίδης κέρδισε την μονομαχία, έκανε την σέντρα, όμως το σουτ του Σπαχιού απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Μανώλαγκας. Ο πορτιέρε του Διγενή είπε «όχι» και στον Παλάζη δύο λεπτά αργότερα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι «κυανοκίτρινοι» έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με πολύ ωραίο σουτ του Καλαϊτζίδη 1-1. Στο 62’ ο Κετσές εκτέλεσε πολύ ωραία το κόρνερ, ο Ροδίτης δεν υπολόγισε σωστά και ο Αζίζ με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό αργότερα και πάλι με κοντινό πλασέ έπειτα από σέντρα του Μοσκιού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κάζας με βοηθούς τους κ. Μαυρουδή και Μπέκα.

Το φίλμ του αγώνα:

13’ Kλέψιμο του Μοσκιού, παράλληλη στον Χουτεσιώτη, πλασέ του τελευταίου 1-0.

22’ Σουτ του Μοσκιού πάνω από τα δοκάρια

29’ Πλασέ του Χουτεσιώτη εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ροδίτης.

31’ Φαουλ του Αζίζ σε κόρνερ ο Ροδίτης

33’ Πλασέ του Σπαχιού σε κόρνερ ο Μανώλαγκας.

35’ Πλασέ του Παλάζη απέκρουση του Μανώλαγκα.

47’ Σουτ του Καλαϊτζίδη στα δίχτυα 1-1.

62’ Εκτέλεση φαουλ του Κετσέ, κακή εκτίμηση του Ροδίτη, ο Αζίζ με πλασέ πέτυχε το 2-1.

63’ Σέντρα του Μοσκιού, λάθος της άμυνας και ο Αζίζ από κοντά πέτυχε το 3-1.

80’ Φαουλ του Διακουράκη κεφαλιά του Σαχίνη λίγο αουτ.

Συνθέσεις:

Διγενής: Mανώλαγκας, Χωρίτης, Μοσκιού, Κώτης, Παπασταμάτης, Μικκιού, Τσιπιζίδης, Αζίζ, Διακάκης, Χουτεσιώτης, Κετσές. Έπαιξαν και οι ( Παπαδόπουλος, Μάνο, Τσαβαρής, Πρίφτης, Χατζηνικόλας, Σκούμπρος, Κούτσι, Δραμουντανής, Αντωνίου, Τάλος).

Απόλλωνας Καλυθιών : Ροδίτης, Φυλακούρης, Νικολός, Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Κυρίτσης, Διακουράκης, Παλάζης, Σπαχιού, Μαθιός. Έπαιξαν και οι Σαββούλης, Κιόττου, Σαχίνης, Καντιμοίρης, Καματερός, Διακοπαρασκευάς).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments