Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έδειξε ενδεκάδα ο Μίχος; (pics)

Έδειξε ενδεκάδα ο Μίχος; (pics)

1
DSC08321
Dodekanisos

Μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου), ίσως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή απογευματινή προπόνηση των παικτών του Ιάλυσου που έγινε στο «Οικονομίδειο» γήπεδο. Ελλείψει αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι, ο τεχνικός Πέτρος Μίχος «τσέκαρε» τους παίκτες του σε ένα πολύ ενδιαφέρον οικογενειακό διπλό από τα οποίο σίγουρα μπόρεσε να βγάλει ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την ΑΕ Κηφισιάς (εντός έδρας). Κατά τα φαινόμενα μάλιστα, μάλλον έδειξε και τις προθέσεις του όσον αφορά την βασική ενδεκάδα, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Στην μια ομάδα λοιπόν (τους «κίτρινους) παρέταξε τους παίκτες που μάλλον έχει κατασταλάξει πως θα είναι οι βασικές του επιλογές για την ερχόμενη Κυριακή (με ελάχιστες ίσως παρεκκλίσεις και αυτό είναι απολύτως λογικό). Χρησιμοποιώντας μια διάταξη 4 – 1 – 4 –1 , είχε κάτω από τα δοκάρια τον Τίμο Λουτριώτη. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Παπαδημήτρη και Φυλακούρη. Στα δυο άκρα της άμυνας ήταν οι Χατζηπέτρος (αριστερά) και Σταυλάς (δεξιά). Ο Ρεκλείτης ήταν ο παίκτης μπροστά από τα δυο σέντερ μπακ (ως αμυντικός χάφ). Στην μεσαία γραμμή έπαιζαν οι Σπάρταλης (αριστερά) και Κοιλιάρας (δεξιά) και στον άξονα οι Παφιάκης και Λιόσης ενώ προωθημένος ήταν ο Μαθιός. Στα αξιοσημείωτα περνάει σίγουρα η χρησιμοποίηση του Παφιάκη στον άξονα και όχι στα πλάγια (είναι κάτι που ο κ. Μίχος το είχε κάνει ξανά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας αλλά έκτοτε το εγκατέλειψε). Στην πορεία βέβαια, ο Παφιάκης χρησιμοποιήθηκε και ως δεξί μπακ και τη θέση του στον άξονα πήρε ο Σταυλάς, κάτι πιο πρωτόγνωρο ακόμα καθώς τον συγκεκριμένο παίκτη η αλήθεια είναι ότι δεν τον είδαμε ξανά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στη θέση αυτή. Στα αξιοσημείωτα ίσως θα πρέπει να αναφέρουμε το ότι περνάει και η χρησιμοποίηση τους λεγόμενους βασικούς του Χατζηπέτρου (ως αριστερό μπακ), καθώς μέχρι τώρα ο Μίχος είχε δείξει ότι τον χρησιμοποιούσε περισσότερο σαν εναλλακτική λύση. Ίσως το καλό πρόσωπο που δείχνει ο παίκτης στις προπονήσεις να έχει κάνει τον προπονητή του να τον υπολογίζει ως βασικό στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Στο υποτιθέμενο βασικό σχήμα δεν χρησιμοποιήθηκε ο Αθανασίου (λογικό γιατί δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα αφού είναι τιμωρημένος) αλλά ούτε και τα φετινά μετεγγραφικά αποκτήματα Σίμωσης και Κοκκίνης, που μέχρι στιγμής φαινόταν πως ήταν πάντα στις πρώτες επιλογές του προπονητή. Ίσως βέβαια αυτό και να μην λέει απολύτως τίποτα και απλά να ήθελε να δει κάτι άλλο ο κ. Μίχος. Απλώς εμείς υποθέσεις κάνουμε και καταγράφουμε αυτά που βλέπουμε. Στην πορεία του αγώνα χρησιμοποιήθηκαν με τους βασικούς και οι Χατζηκοσμάς, Καρπαθάκης, Σίμωσης και Τρέχας.
Οι «κόκκινοι»
Η άλλη ομάδα ήταν οι «κόκκινοι» οι οποίοι αγωνίστηκαν σε μια διάταξη 4 – 2 – 3 – 1, την αγαπημένη δηλαδή όπως έχει δείξει έως τώρα του Μίχου. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Χειμωνέττος, Αριστερά και δεξιά οι Τρέχας και Σαββούλης αντίστοιχα, στο κέντρο της άμυνας οι Λολάκης και Κοκκίνης, οι Παπαστεφάνου και Αθανασίου ήταν τα αμυντικά χαφ, η τριάδα του κέντρου αποτελούνταν από τους Βολονάκη (δεξιά), Χατζηκοσμά (αριστερά) και Καρπαθάκη (10αρι) και στην κορυφή ήταν ο Σίμωσης.
Πέντε γκολ και ωραία μπάλα
Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 5 – 0, παίζοντας μάλιστα ωραία μπάλα και «βγάζοντας» και ορισμένους καλούς συνδυασμούς. Ο Λιόσης μετά από σέντρα του Σταυλά έκανε με προβολή το 1 – 0. Ο ίδιος παίκτης με πέναλτι έκανε το 2 – 0. Ο Σταυλάς με εξαιρετική κίνηση στην περιοχή και σουτ «έγραψε» το 3 – 0, ο Κοιλιάρας αξιοποίησε μια εξαιρετική πάσα του Ρεκλείτη και έκανε με σουτ το 4 – 0 και ο Σταυλάς δέχθηκε μια εξίσου όμορφη πάσα του Χατζηκοσμά και με σουτ έκανε το 5 – 0.
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/ialisos/proponisi13] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pwlina
Pwlina
8 years ago

antikeimenikotatoi opws panta!!