Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έχασε πολύτιμο έδαφος ο Διγενής!

Έχασε πολύτιμο έδαφος ο Διγενής!

0
digenis parataxi
Dodekanisos

Οδυνηρή ήττα στη «μάχη» του τίτλου γνώρισε η ομάδα του Κοσκινού

Ηττήθηκε στη Σύμη και μένει πίσω ο Διγενής! Η ομάδα του Κοσκινού έχασε σήμερα με 1 – 0 από τον ΑΟ Σύμης σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος) και μένει πλέον έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕ Κατταβιάς (ενδεχομένως αύριο να αυξηθούν, αν οι «κιτρινόμαυροι» νικήσουν τον Ορφέα).

Ξεκίνησε με καθυστέρηση
Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια περίπου ημίωρη καθυστέρηση δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι δεν προσκόμισαν στον διαιτητή την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών. Ως εκ τούτου, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε μέχρι να έρθει η σχετική κατάσταση και να ελεγχθεί από τον διαιτητή και τους «βοηθούς» του. Ορισμένοι πάντως του Διγενή εξέφρασαν την απορία γιατί θα έπρεπε να περιμένει το διαιτητικό τρίο να έρθει η κατάσταση.
Έμεινε νωρίς με δέκα!
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι είχαν δυσκολίες απέναντι στους Συμιακούς που ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Είχαν όμως την ατυχία να μείνουν πολύ νωρίς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής στο 44’ (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) για αντικανονικό μαρκάρισμα του Καρπαθάκη. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούν πολύ αυστηρή την απόφαση του διαιτητή. Στο 60’ ο Μάνο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 72’ οι Συμιακοί σκόραραν το μοναδικό τους τέρμα που τους έδωσε τη νίκη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης (Μαυρουδής, Ορφανός)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Ζαχαρίας, Μάνο, Κώτης, Μοσκιού (67’ Χουτεσιώτης), Παπασταμάτης (34’ Μικκιού), Καρπαθάκης, Πλαγγέντης, Τζουανάκης (58’ Κατσούλης), Αμπελάς, Διακάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments