Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έ(Χ)ασαν και οι δύο

Έ(Χ)ασαν και οι δύο

0
Dodekanisos

Ισόπαλο με σκορ 1-1 αναδείχθηκε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ιάλυσο και την Ρόδο. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Πινδώνη, ενώ ισοφάρησε για τον Ιάλυσο ο Δελαπόρτας.

Το παιχνίδι:

H Ρόδος ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2′. Ο Πινδώνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου, παγώνοντας το Οικονομιδειο. Στην συνέχεια ο Ιάλυσος είχε την κατοχή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει την εστία του Παναγόπουλου. Στο 31′ ο Λέκκας κινήθηκε από τα δεξία, έκανε την σέντρα στον Σερτζίνιο που με δυνατό σουτ στην κίνηση ανάγκασε τον Ανδρούτσο να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 43′ η Ρόδος έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει το 0-2, όταν μετά από πάσα του Παβίσεβιτς ο Ολιβέιρα με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ανδρούτσου. Στην επανάληψη ο Ιάλυσος ήταν καλύτερος και στο 57′ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Δελαπόρτας πήρε την μπάλα, απέφυγε τους αντιπάλους του και με δυνατό σουτ νίκησε τον Παναγόπουλο για το 1-1. Από το 60′ και έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδού ήταν πολύ κακός με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Το φίλμ του αγώνα:

1’ Σουτ του Πινδώνη η μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου 0-1.

24’ Σουτ του Πόποβιτς αουτ.

31’ Σέντρα του Λέκκα από τα δεξιά, σουτ στην κίνηση από τον Σερτζίνιο με δυσκολία απομάκρυνε ο Ανδρούτσος.

43’ Ο Παβίσεβιτς κίνηθηκε από τα αριστερά έδωσε στον Ολιβέιρα, το σουτ του οποίου κατάλεξε στο δοκάρι.

55’ Κεφαλιά του Καμπλιώνη στα χέρια του Ανδρούτσου.

57’ Ωραία προσπάθεια του Δελαπόρτα ο οποίος πέρασε τους αντιπάλους του και με σουτ νίκησε τον Παναγόπουλο για το 1-1.

59’ Σουτ του Λέκκα στα χέρια του Ανδρούτσου.

87′ Σουτ του Πόποβιτς λίγο πάνω από τα δοκάρια.

90+1 Σέντρα του Καμπλιώνη κεφαλιά του Δελαπόρτα αουτ.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τσούπρος, Πετρούσης, Παφιάκης(90′ Σπάρταλης), Τσουμάγκας, Αρχοντούλης( 30′ Καμπλιώνης), Δήμας, Φαβάλι, Δελαπόρτας, Μπεγκλετζής(73′ Βλάχος), Πόποβιτς.

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Αποστόλου, Μκριτσιάν, Πινδώνης(90+3 Δημητριάδης), Πότσι, Αυγενικού(35′ Ολιβέιρα), Σερτζίνιο(77′ Καντιμοίρης), Λέκκας, Παβίσεβιτς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments