Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε Φοίβος

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε Φοίβος

0
Dodekanisos

Με το “φτωχό” αλλά πολύτιμο 1 – 0, Φοίβος Κρεμαστής έφυγε νικηφόρα από το γήπεδο της Παστίδας, επικρατώντας του τοπικού Αστέρα και παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας.

Ήταν μια δύσκολη νίκη για την ομάδα του Σάββα Ορφανίδη που συνάντηση την σθεναρή αντίσταση του Αστέρα ο οποίος στο 85′ θα μπορούσε να είχε σκοράρει από τα έντεκα βήματα και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ταφάνι πάνω στον Σκόρπο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Καλαγρής αλλά ο Κεφάλας έπεσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνιά και κατάφερε να αποκρούσει.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ποιοτικό και ανοιχτό παιχνίδι με τον Φοίβο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τον Αστέρα να κινείται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και να δυσκολεύει τις κινήσεις των αντιπάλων του.

Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Τζιβίλογλου στο 62′. Ο έμπειρος παίκτης έκανε ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, ο νεαρός Παπαμιχαήλ έκανε κακό υπολογισμό καθώς η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια και έτσι έγινε το 0 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Τσέτσς, Μοσχάτος) ο οποίος στο 88′ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Φτάκλα επειδή τράβηξε αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαμιχαήλ, Καρύδης. Αποστολάτος, Χαριτάκης, Δραγάτης (91′ Κορκίδας), Καλαγρής, Αμπντουλάϊ (72′ Λεωνίδου), Πολυχρόνης, Σκόρπος, Γιαννακόπουλος, Στεργιόπουλος (83′ Κονόμι)
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Φωτεινής, Τζιβίλογλου, Παϊζάνος, Καραγεωργίου, Ταφάνι, Πανταζόπουλος (56′ Κυρτάσογλου), Γκινής, Κυπριώτης, Στεφανίδης (94′ Κ. Ορφανίδης), Πεταυράκης (64′ Φτάκλας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments