Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δυο στα δυο ο Διαγόρας

Δυο στα δυο ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Διπλασίασε τις νίκες του ο Διαγόρας ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Μενίδι επικρατώντας του τοπικού Αχαρναϊκού με 1 – 0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι “κυανέρυθροι” έδειξαν πολύ διαβασμένοι για το παιχνίδι αυτό και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο σε καμία περίπτωση να κάνει το παιχνίδι του. Από το ξεκίνημα επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό και επικράτησαν δίκαια.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σε όλη τη διάρκεια είχε για περισσότευρη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του και δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους οι οποίοι περιορίστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Παντέλη ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και με λίγη παραπάνω προσοχή θα μπορούσε να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει αρκετά μέτριο στη μεγαλύτερη του διάρκεια. Ο “γηραιός” είχε και πάλι τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε ορισμένες ευκαιρίες για να “καθαρίσει” τον αγώνα χωρίς όμως να τα καταφέρει. Όσο το σκορ ήραν ρευστό, τόσο οι γηπεδούχοι ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν κάτι να κάνουν. Σε μια από τις ελάχιστες προσπάθειες τους στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουκίδη στον Καρβουνίδη. Ο διαιτητής όμως ήταν πολύ κοντά στη φάση και έδειξε την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Αχαρναϊκού για διαμαρτυρία.

To μοναδικό γκολ
Στο 27′ ο Γλυνός πήρε τη μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ένα ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπακογιάννης από την Αθήνα και “βοηθοί” του ήταν οι Κουρέντας (Τρίκαλα) και Κολλιάκος (Αθήνα).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Κουμής, Ιωαννίδης, Χουστουλάκης, Μακρής, Λύζι, Μουκίδης, Ναούμ (84′ Καρβουνίδης), Τζανέτος, Νικολάου, Τσιντώνης (72′ Καραγεώργος), Χαραλαμπόπουλος (62′ Μπουλγουρίδης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Φυλακτός, Γερόλυμος, Παγώνης, Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου (94′ Τσαγγάρης), Καρπαθάκης (46′ Μπουρλάκης), Χατζησάββας (76′ Μουκίδης), Γλυνός (92′ Ντερτιλής), Ντουαλά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments