Αρχική Αθλητικά νέα Δυο στα δυο για την Κ14 της ΕΠΣΔ!

Δυο στα δυο για την Κ14 της ΕΠΣΔ!

0
Dodekanisos

Για την 2η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η ΕΠΣ Δωδεκανήσου K14 επικράτησε της Κ14 της ΕΠΣ Λέσβου. Το ημίχρονο έληξε 1-1, στην επανάληψη όμως η ομάδα του Γιώργου Τριχιά «άλλαξε πρόσωπο» και καθάρισε το παιχνίδι με δυο ακόμα τέρματα για το τελικό 3-1!

Το παιχνίδι:

Το σκορ το άνοιξε η ομάδα της Λέσβου, ο Δήμου έκανε ένα συρτό σουτ αλλά ο Πλάτσης απέκρουσε. Ο Καλλιοτζής που ακολούθησε την φάση πλάσαρε και έκανε το 0-1 στο 12′.

Ο Χριστοδούλου με δυνατό πλάσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε δώδεκα λεπτά αργότερα.

Στο 45′ ο Κοσμίδης με πλάσε από το ύψος του πέναλτι, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Σειντίνι για το (2-1).

Στο 60′ από το ύψος του ημικυκλίου ο Πανούσος έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα στην ομάδα του. Το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μέχρι την λήξη της αναμέτρησης, με την ΕΠΣΔ Κ14 να κάνει την ανατροπή και να παίρνει την δεύτερη της νίκη με 3-1.

Διαιτησία: Ζαρίδας, Πηδιάκης, Γιαννούλης

ΕΠΣ Δωδεκανήσου Κ14: Γιώργος Τριχιάς : Πλάτσης, Πίττας, Γιοβάνι, Ροδίτης, Σεχιπραήμογλου (79′ Ξύπας), Πανούσος (79′ Χριστοφόρου), Βαλασιάδης, Αυγέρης (79′ Τσέλλιος), Κοσμίδης (71′ Σάββας), Τσιρίλλο, Χριστοδούλου (51′ Σιμάτης)

ΕΠΣ Λέσβου Κ14: Παπαδημητρίου: Σειντίνι, Βουρλής, Παπαδόπουλος, Αξαρλής, Πολυχρόνης (58′ Τσιάκος), Πασπαλαδέλης, Λύρης, Χριστιανός (81′ Καιτατζής), Καλλιοντζής (58′ Βουλγαρέλλης), Δήμου, Αθανασέλλης (58′ Κανθαρίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments