Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Δύσκολη πρόκριση για Κλεόβουλο!

Δύσκολη πρόκριση για Κλεόβουλο!

0
1
Dodekanisos

Πολύ δύσκολα έβαλε ο Ροδιακός στον Κλεόβουλο στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων όπου τον αντιμετώπισε στο πλαίσιο της β’ φάσης του κυπέλλου της Δωδεκανήσου. Οι Λινδιακοί επικράτησαν μεν με 5 – 3 στα πέναλτι, ωστόσο τα βρήκαν σκούρα απέναντι σε μια πολύ καλή και μαχητική ομάδα η οποία μάλιστα, λίγο πριν από το φινάλε της παράτασης και ενώ το σκορ ήταν στο 1 – 1, έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει αυτή την πρόκριση, όταν ο Σέντης με ισχυρό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ρεκούνα.
Στο 32’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του Πουλή ( 0 – 1). Στο 55’ ο Κουκουτσέλας κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση (1 – 1) με κεφαλιά.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Σταυρούλιας, Ορφανός). Στο 63’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γαϊτάνος για επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον Ζαμαντάκη.
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Γαλουζής (51’ λ.τ. Κελεπέρας, 78’ Κοντουδιός), Μάκρας, Τσακίρης, Κλάψης, Τσιμπιδάκης, Ζαμαντάκης, Αντωνιάδης, Μαρκόπουλος Κώστας (65’ Μαρκόπουλος Μανώλης), Σέντης, Πουλής
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Ρεκούνας, Γανωτάκης, Μπαρδής, Ανδρεόπουλος, Κακλαμάνος Μανώλης, Λάμπης (39’ Παπαοικονόμου), Ανασταστασιάδης, Κουκουτσέλας, Κολιάδης, Κολιοκώστας (39’ λ.τ. Γαϊτάνος), Διακογεωργίου (72’ Κωστάκης)

-Ο Κλεόβουλος θα αντιμετωπίσει τώρα σε παιχνίδι της Γ’ φάσης του θεσμού τη Ρόδο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments