Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Δυσκολεύτηκε ο Διαγόρας Βατίου

Δυσκολεύτηκε ο Διαγόρας Βατίου

0
apollon vati
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Απολλώνων, ο Διαγόρας Βατίου κέρδισε τον Απόλλων Απολλώνων με 2 – 1 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Η υπεροχή ήταν μοιρασμένη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Αν ήταν μάλιστα πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να είχαν στείλει το παιχνίδι στην παράταση.
Στο 61’ μετά από ένα κακό ελεύθερο του τερματοφύλακα Μακαρούνα, η μπάλα έφθασε στον Μαυρομούστακο, αυτός έπαιξε το 1- 2 με τον Ζουρούδη και ο πρώτος με πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 71’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννακόπουλου από μακρινή απόσταση, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο και στην επαναφορά της ο Καρπάτσης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά πέτυχε το 1 – 1.
Στο 78’ από μπαλιά του Παπουρδάνου, ο Ξύπας πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Σαρρής, Λάζος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μακαρούνας, Γιαννακάκης (82’ Κατσούλης), Κυριαζάκος (63’ Μέντος), Τσαγγαράκης (90’ Μπαϊράμης), Ισκάς, Γεωργίου, Καρπάτσης, Μακαρούνας Μ., Σαπαλίδης, Παλάζης, Γιαννακόπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Αναστασάς, Αποστόλου (76’ Κόττορος), Ζωάννου Μ., Μοσχής, Ζωάννου Ι., Ζουρούδης, Ντόστι (13’ λ.τ. Καραγιάννης), Πιτσουρδάκης, Μαυρομούστακος, Παπουρδάνος (90’ Γιαννόπουλος), Ξύπας

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments