Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διπλό χτύπημα από τον Στάππα

Διπλό χτύπημα από τον Στάππα

0
doxa-_anagenn
Dodekanisos
Νίκη(2-1) με ”ηγέτη” τον Στάππα πήρε η Δόξα Ψ. επί της Αναγέννησης αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα στο παιχνίδι και πολύ γρήγορα πήραν το κεφάλι στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι παρόλα αυτά ξεπέρασαν τη ”ψυχρολουσία” των πρώτων λεπτών και στο φινάλε του ημιχρόνου κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 που έμμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφού οι Ψινθενοί στην επανάληψη έπαιζαν κλειστά και δεν επέτραψαν στους αντιπάλους τους να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας αν και από το 74′ έπαιζαν με παίχτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μπαρμπαντώνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό  μαρκάρισα στον Αλή Ογλού.

Φάσεις/ γκολ

4΄Ο νεαρός Στελλάς έκανε κεφαλιά από κοντά μετά από σέντρα του Μοσχή  , ο Κεφάλας απέκρουσε ασταθώς τη μπάλα με αποτέλεσμα να περάσει στον Στάππα που σχεδόν εξ επαφής δε δυσκολεύτηκε να την σπρώξει στα δίχτυα και να κάνει το 1-0.

10’ Ο Στάππας σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ  βολ πλανέ από αριστερά και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, 2-0.

11’ Ο Παφιάκης μετά από βαθιά μπαλιά βγαίνει μόνος στην επίθεση με τον Σταμούλη να τον κηνυγάει , κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Δημητρίου.

28΄Σέντρα σουτ του Μοσχή, απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Κεφάλας.

37΄Ύστερα από σέντρα του Πιτσουρδάκη από δεξιά, ο  Αλή ογλού με κεφαλιά ψαράκι μείωσε σε 2-1.

62΄Από μπαλιά του Αξιώτη, ο Σπάρταλης δε μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Δημητρίου που έκλεισε σωστά τη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

71΄Ο Σπάρταλης τροφοδότησε τον Παφιάκη ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής δε κατάφερε να σκοράρει  αφού ο Δημητρίου μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Στελλάς, Μοσχής και φυσικά ο Στάππας, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Αλή Ογλού, Σπάρταλης και Καρπαθάκης.

Καλή η διαιτησία του Μίαρη με βοηθούς τους Ράδο και Μπερδεμπέ.

Δόξα Ψ.: Δημητρίου, Βιτσέντζος, Κυριαζής, Μπαρμπαντώνης Γ., Λυριστής(86΄Ευθυμίου), Μοσχής, Στελλάς(93΄Κωστομοίρης), Τσοπάνογλου, Στάππας, Ορφανός Β., Σταμούλης(75΄Τσούλλος Γ.Θ.)

Αναγέννηση/ Ιάλυσος: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Σταυλάς, Πιτσουρδάκης(75΄Στεργιόπουλος), Μαριάς, Παφιάκης, Σπάρταλης, Αγγελόπουλος(86΄Κρομύδας), Αλή ογλού, Παπαδόπουλος(60΄Αξιώτης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments