Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Διπλό» για τον Αστέρα στη Λέρο!

«Διπλό» για τον Αστέρα στη Λέρο!

0
asteras panigiria3
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Αστέρας Μασσάρων επικράτησε με 2 – 1 εκτός της ΑΕ Λέρου σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε σήμερα η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι Μασσαρενοί επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ρόδο και πήραν μια σημαντική βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Στο 30’ ο Λευτέρης Πλαγγέντης άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0 – 1 αλλά στο 50’ ο Τσάτσος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Στο 60’ ο Φουντής μάρκαρε τον Γ. Πλαγγέντη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Χ. Κιλασίν. 
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς. Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Φουντής για χτύπημα εκτός φάσης στον Λαουδίκο και οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Χαλκίδης, Καστής, Βασιλείου, Ντεληγιώργης (77’ Καράγκιολης), Καρπάθιος, Τσάτσος, Ηλίας (59’ Καρπαθάκης), Γιαννουκάς, Πλόχωρος, Φουντής, Μεραμπελιώτης (84’ Δράκος)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόππος, Χατζημανώλης, Μπάρτζος (70’ Διονυσακόπουλος), Χ. Κιλασίν, Λαουδίκος, Μπαϊρακτάρης (89’ Λούππος), Νικήτας, Μίρτσεβ, Ε. Πλαγγέντης, Πατσιαούρας (88’ Δεληγιάννης), Γ. Πλαγγέντης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments