Αρχική Videos Διευρύνει το προβάδισμα του ο Ντόναλντ Τραμπ

Διευρύνει το προβάδισμα του ο Ντόναλντ Τραμπ

0

Αύξησε το ποσοστό του ο Ντόναλντ Τραμπ για την προεδρική υποψηφιότητα του κόμματος το 2024. Μια έρευνα του NBC News δείχνει ότι έχει σχεδόν διπλασιάσει το ποσοστό του από τη στιγμή που έχει κατηγορηθεί από το δικαστήριο. Η σχετική έρευνα του NBC δείχνει ότι ο Τραμπ φθάνει στο 51% με τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις να βρίσκεται στο 22% και τον πρώην αντιπρόεδρο Μάικ Πένς στο 7%.

Το προβάδισμα 29 μονάδων του Τραμπ έναντι του DeSantis συγκρίνεται με το περιθώριο 15 μονάδων όταν διενεργήθηκε η ίδια δημοσκόπηση τον Απρίλιο. Οι δημοσκόποι ξεκίνησαν την τελευταία έρευνα στις 16 Ιουνίου, μια εβδομάδα αφότου ο πρώην πρόεδρος κατηγορήθηκε για 37 κακουργήματα από τον ειδικό εισαγγελέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (DOJ) για τον φερόμενο λάθος χειρισμό απόρρητων εγγράφων.

«Κάθε φορά που οι ριζοσπαστικοί αριστεροί Δημοκράτες, μαρξιστές, κομμουνιστές και φασίστες με κατηγορούν, το θεωρώ μεγάλο παράσημο θάρρους», είπε ο Τραμπ στους υποστηρικτές του σε μια νέα συνάντηση υποστηρικτών του στην Ουάσιγκτον. Μόλις το 20% των ψηφοφόρων των ΗΠΑ πιστεύει ότι το έθνος βρίσκεται στον «σωστό δρόμο» υπό τον Μπάιντεν, από 23% τον Ιανουάριο. Την ίδια στιγμή της προεδρίας Τραμπ, ο αριθμός ήταν 33%. Μόλις το 18% των ψηφοφόρων έχει «πολύ θετική» άποψη για τον Μπάιντεν, από 29% στις πρώτες ημέρες της προεδρίας του, έδειξε η δημοσκόπηση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments