Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διεθνής νίκη των διαιτητών

Διεθνής νίκη των διαιτητών

0
balla
Dodekanisos

Πολύ ωραίος αγώνας έγινε χθες το βράδυ στο γήπεδο Κοσκινού, όπου η ομάδα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη των διαιτητών της πόλης kielce Πολωνίας. Το παιχνίδι διεξήχθη στα πλαίσια της σύσφιξης των δύο συνδέσμων στον χώρο της διαιτησίας αλλά και ανταλλαγής ιδεών σε αρκετούς τομείς.
Την νίκη στον Σ.Δ.Π.Δ. έδωσαν με γκολ που πέτυχαν ο Νίκος Διακοφιλιππής με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Δουλγέρη στο 70΄,  ενώ το 2-0 έγινε στο 73΄ με φοβερό σουτ του Λάζαρου Δουλγέρη που είχε πολλά φάλτσα, από τα δεξιά. Οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο αλλά οι νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν ο Δημήτρης Πλακογιάννης ο οποίος έδειξε ότι ακόμα και τώρα άνετα μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας ενώ πολύ κοντά του  σε απόδοση ήταν  ο Σάββας Τσοπανάκης και ο Λάζαρος Δουλγέρης που είχε δυνάμεις για ακόμη ένα 90λεπτο!!
Ουσιαστικό ρόλο για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα είχε ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της Ομόνοιας Γενναδίου Γιώργος Παρασκευάς, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος του Kielce Πολωνίας οικογενειακώς, έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στην κοινωνία της πόλης και έχει αποσπάσει την εκτίμηση του κόσμου.
Στο τέλος του αγώνα οι διαιτητές πέταξαν στον αέρα με τα γνωστά όλε-όλε τον πρόεδρο του συνδέσμου Δημήτρη Κάπρο που  έκανε χρέη προπονητή με τον Γιώργο Κόττορο ενώ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου την σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Καραχανής.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments