Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διάψευση για Μπαρτσελό!

Διάψευση για Μπαρτσελό!

8
barcelo kasioti
Dodekanisos

Διαψεύδει ο Διαγόρας την ύπαρξη ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Μάριο Μπαρτσελό.  Στέλεχος μάλιστα της διοίκησης το όνομα του οποίου είναι στην διάθεση του news12, μας έλεγε πως το τελευταίο διάστημα «παρατηρείται μια προσπάθεια να από ορισμένους αποπροσανατολιστεί ο φίλαθλος κόσμος και διαρρέουν πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για Μπαρτσελό και πιστεύω ότι το news12 παρασύρθηκε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kliklikos
kliklikos
9 years ago

Τι παρασύρεσαι κι εσύ; Οχι ρε….Δεν το πιστεύω!!!Από την μια βρίσκεις την είδηση και σωστά την γράφεις κι από την άλλη…διάψευση; Ε αποφάσισε…Ισχύει η όχι τό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή…Κι άσε τους Διαγορίτες να…διαψευδουν!!!!!!Φαινεται θα ηταν …ακριβός!!!

$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$
9 years ago

[quote name=”kliklikos”]Τι παρασύρεσαι κι εσύ; Οχι ρε….Δεν το πιστεύω!!!Από την μια βρίσκεις την είδηση και σωστά την γράφεις κι από την άλλη…διάψευση; Ε αποφάσισε…Ισχύει η όχι τό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή…Κι άσε τους Διαγορίτες να…διαψευδουν!!!!!!Φαινεται θα ηταν …ακριβός!!![/quote]
Ποιο ακριβος απο ανδραλα τον σαλα ζουρου προβατιδη αποκλειετε να ηταν …….χαζουλη χωριατη

Diego
Diego
9 years ago

Σωστός

kliklikos
kliklikos
9 years ago

Εσείς τωρα τί είστε; Οι δικηγόροι του site; κι εγω Διαγορίτης είμαι…Με αυτό τα εχω…Αλήθεια είναι -όπως τόγραψε εκείνο- η ψεμματα!!!Από την μια είδηση (και αποκλειστική,μάλιστα) και από την αλλη διάψευση …Τί ισχύει από τα δυο…Οσο για τον παίκτη; Παίζει την ιδια θέση με Ζουρούδη και Αγγελόπουλο…Από σχεδιασμό καλά πάμε….

kliklikos
kliklikos
9 years ago

Οσο για το χωριάτη δολλαριακια… έπεσες πολύ εξω!!!!

face
face
9 years ago

Αυτοί στον Διαγόρα είναι χειρότεροι από τους προηγούμενους.
Άλλα ήθη…

ego6
ego6
9 years ago

[quote name=”face”]Αυτοί στον Διαγόρα είναι χειρότεροι από τους προηγούμενους.
Άλλα ήθη…[/quote]
kai esy eisai xeiroteros apo tin kyrakatina tin proigoumeni me to allo pseydonimo,ksereis esy vlaka

ego6
ego6
9 years ago

[quote name=”kliklikos”]Εσείς τωρα τί είστε; Οι δικηγόροι του site; κι εγω Διαγορίτης είμαι…Με αυτό τα εχω…Αλήθεια είναι -όπως τόγραψε εκείνο- η ψεμματα!!!Από την μια είδηση (και αποκλειστική,μάλιστα) και από την αλλη διάψευση …Τί ισχύει από τα δυο…Οσο για τον παίκτη; Παίζει την ιδια θέση με Ζουρούδη και Αγγελόπουλο…Από σχεδιασμό καλά πάμε….[/quote]
esy eisai kyklothimikos me ligo apo ilitheiasi