Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Οι μάγκες με τα κυανέρυθρα!

Οι μάγκες με τα κυανέρυθρα!

0
diagoras_veroia
Dodekanisos
Με μια… μάγκικη εμφάνιση ο Διαγόρας υπέταξε 1-0 τη Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο σε έναν αγώνα που ο «γηραιός» ολοκλήρωσε με δέκα ποδοσφαιριστές έπειτα από αποβολή του Γκούτμαν στο 65΄. «Χρυσός» σκόρερ του Διαγόρα ο Σαλαμαστράκης με πανέξυπνη κεφαλιά στο 42΄. Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου από τη βροχή, πολύ λίγος ο κόσμος στις εξέδρες.
Το ματς
Πολύ δυνατά η Βέροια στο ξεκίνημα του αγώνα είχε τις δύο καλύτερες ευκαιρίες της αναμέτρησης στο πρώτο 20λεπτο. Σταδιακά, οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Καντιμοίρη. Στο 42΄ ο Γεωργίου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σαλαμαστράκης πήρε πανέξυπνα την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ.
Έχοντας το υπέρ τους αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του «γηραιού» επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο από την ανάπαυλα, με σκοπό να προστατέψουν το αποτέλεσμα. Ωστόσο, χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί, ο διαιτητής Ιωαννίδης απέβαλε τον Γκούτμαν στο 65΄ αφήνοντας με παίκτη λιγότερο το Διαγόρα. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι κλείστηκαν στην περιοχή τους, δίνοντας χώρο στη Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι πάντως παρά την υπεροχή τους στο γήπεδο δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και το 1-0 υπέρ των «κυανέρυθρων» έμεινε μέχρι το τέλος.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
3΄: Μόνος του ο Σαϊτιώτης αριστερά στην περιοχή, έκανε• το σουτ όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ταμπάση.
22΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλαζέφσκι, η μπάλα αναπήδησε στο χορτάρι και ο Ταμπάσης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
42΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-0: Κόρνερ του Γεωργίου από δεξιά, ο Σαλαμαστράκης στην πορεία της μπάλα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
56΄: Από σέντρα από δεξιά, ο Σαμαράς πήρε την κεφαλιά, σε καλή θέση ο Ταμπάσης που μπλόκαρε.
65΄: Με δέκα συνεχίζει ο Διαγόρα, καθώς ο Μαρτσέλο Γκούτμαν αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Ενώ υπήρχε διακοπή του αγώνα και ο Γκούτμαν είχε χτυπήσει στο πρόσωπο, προφανώς κάτι είπε στο διαιτητή ο ποδοσφαιριστής του «γηραιού» και αποβλήθηκε.
70΄: Ο Ολαϊτάν από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, όμως ο Ταμπάσης έδιωξε σε κόρνερ.
72΄: Από πάσα του Αουρέλιο στο Μπλαζέφσκι, ο τελευταίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια αριστερά έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
83΄: Δυνατό σουτ του Μιχαλόπουλου, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Ταμπάσης.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Πεταυράκης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράγκης, Ρέγες (89΄ Φράγκος), Γκούτμαν, Γεωργίου (81΄ Ζλάτκοβιτς), Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Σαϊτιώτης, Καλτσάς (46΄ Ολαϊτάν), Λαναρής (82΄ Διαμαντόπουλος), Μπάρμπας, Καλογέρης, Βεργώνης, Αουρέλιο, Μπλαζέφσκι (82΄ Μιχαλόπουλος), Σαμαράς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζαρίμας, Χειβιδόπουλος (Αργολίδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 65΄ Γκούτμαν

Περιγραφή: Δημήτρης Δραγάτης
Απόδοση: Γιώργος Ράπτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments