Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας: Σε δύσκολη θέση

Διαγόρας: Σε δύσκολη θέση

0
diagoras_panigiria
Dodekanisos
Ο Διαγόρας δεν τα κατάφερε στην Καρδίτσα . Ηττήθηκε από την τοπική Αναγέννηση με 2-1 και το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει αυτόματα δυο τινά:
-Το πρώτο, είναι πώς μειώθηκε η διαφορά από την διώκτρια Δόξα Δράμας πλέον στους δυο βαθμούς, αλλά και το δεύτερο που αφορά τον τρόπο της ήττας είναι
-Πώς ο Διαγόρας, εδώ και πολύ καιρό έχει στοχοποιηθεί .Για ακόμα μια φορά τελειώνει το μάτς με δέκα παίκτες. Ο Πανορμίτης Καρπαθάκης είδε  αυτή την φορά την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Το ζήτημα που έχει προκύψει για τους κυανέρυθρους, δεν είναι αν βγαίνει δίκαια η κόκκινη του διαιτητή, αλλά το πόσο εύκολα βγαίνει για παίκτη του γηραιού της πόλης μας .Αυτό που συνέβη στην Καρδίτσα συμβαίνει για πολλοστή φορά φέτος . Είναι κάτι που όπως είναι φυσικό δεν άφησε αδιάφορο τον τεχνικό της ομάδας Πέτρο Ρουτζιέρη που δήλωσε:
¨Έχω κάποιες αμφιβολίες για το πέναλτυ που καταλογίσθηκε εις βάρος μας. Δυστυχώς για μας, μείναμε για ένα ακόμα παιχνίδι και από πολύ νωρίς,  με δέκα παίκτες. Το ζήτημα για μας δεν είναι πώς συμβαίνει για πολλοστή φορά . Αλλά η ευκολία που βγαίνει η κόκκινη από τα τσεπάκια των διαιτητών για τους παίκτες του Διαγόρα. Θεωρώ, πώς δεν βγαίνουν με την ίδια ευκολία για παίκτες άλλων ομάδων. Με αυτό το γεγονός βρεθήκαμε με ένα πέναλτυ πίσω στο σκορ, αλλά παρά το γεγονός πώς παίζαμε με δέκα, δεν το βάλαμε κάτω. Είχαμε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου την ευκαιρία από κοντά του Φράγκου στο δοκάρι του Ζλάτκοβιτς, αλλά δεν ηρθε η ισοφάριση. Στο β΄μέρος μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο, παρότι με δέκα παίκτες , ισοφαρίσαμε με τον Φράγκο, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ, καθώς μετά από λίγο δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Αυτό που πρέπει να σημειώσω, είναι ένας ανεξήγητος εκνευρισμός που μας διακατείχε μετά το πέναλτυ, σε ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, αλλά και πώς δυσκολεύει πλέον η κατάσταση στα πλέη οφ. Οι δυσκολίες υπάρχουν και είναι εμφανείς. Η Δόξα Δράμας πλησίασε στους δυο πόντους. Εμείς αυτό που είναι να κάνουμε, θα το πράξουμε κατά τον καλύτερο τρόπο, στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν¨
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

Στο μεταξύ πρέπει να σημειωθεί πώς την ερχόμενη Κυριακή, ο Διαγόρας φιλοξενεί στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας την ουραγό Καλλιθέα κι έχει σαν στόχο μόνο την νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Σήμερα (Δευτέρα) οι κυανέρυθροι πήραν ρεπό από την τεχνική ηγεσία για να ξεκουραστούν και να μπουν από σήμερα Τρίτη στην προετοιμασία γι αυτόν τον αγώνα.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει να αντιμετωπίσει και πάλι προβλήματα από τιμωρίες αλλά και από τραυματισμούς.
-Από την Καρδίτσα γύρισε τραυματίας ο Ζόζεφ Αγκιρίμπα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και χθες βράδυ επρόκειτο να εξετασθεί από τον γιατρό, για να διαπιστωθεί αν είναι σοβαρός η όχι ο τραυματισμός του.
-Στον αγώνα με την Αναγέννηση συμπλήρωσαν δυο ποδοσφαιριστές όριο κίτρινων καρτών . Ο Γιώργος Πουλόπουλος έφτασε τις επτά κι ο Χοσέ Ρέγιες τις τέσσερις.
Η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει και θα δηλώσει σήμερα, που θα εκτίσουν την ποινή τους –Στους τιμωρημένους φυσικά προστίθενται ο αποβληθείς στην Καρδίτσα Πανορμίτης Καρπαθάκης, αλλά κι ο Μαρτσέλο Γκούτμαν που θα εκτίσει ακόμα μια αγωνιστική ποινής στο μάτς κατά της Καλλιθέας .
-Ο μόνος που επανέρχεται είναι ο Μπάρτος Ταραχούλσκι .
Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καλλιθέα θα ξεκινήσει αύριο.

Από το γραφείο τύπου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments