Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας: Πολύ πάθος στις προπονήσεις, έρχονται άμεσα άλλοι δυο παίκτες (pics &...

Διαγόρας: Πολύ πάθος στις προπονήσεις, έρχονται άμεσα άλλοι δυο παίκτες (pics & videos)

0
Dodekanisos

Με προπόνηση που έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου συνέχισαν και σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους οι παίκτες του Διαγόρα. Το πολύ ευχάριστο για τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν το γεγονός ότι άπαντες έδωσαν το παρών, χωρίς να υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Η προπόνηση περιλάμβανε και πάλι, κατά την προσφιλή τακτική του κ. Θεοδοσιάδη πολύ μπάλα, ενώ κορυφώθηκε με ασκήσεις άμυνας – επίθεσης (ανά έξι παίκτες) στο μισό αγωνιστικό χώρο. Ένα από τα σημαντικά στοιχεία είναι η διάθεση και η μεγάλη προσπάθεια που κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές κάτι που φαίνεται σε καθημερινή βάση μέσα από τις προπονήσεις. Μπορείτε να πάρε μια γεύση από τη συγκεκριμένη άσκηση στα video που δημοσιεύουμε.

Μια ωραία παρέα…

Αν και ο φετινός Διαγόρας είναι ουσιαστικά μια καινούργια ομάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περσινή, ένα από τα σημαντικά επιτεύγματα είναι ότι οι παίκτες έχουν καταφέρει να δεθούν μεταξύ τους ως ένα μεγάλο βαθμό. Σημαντικό μερίδιο σε αυτό έχει παίξει και ο ίδιος ο προπονητής ο οποίος με τον τρόπο έχει καταφέρει να φέρει όλους τους ποδοσφαιριστές κοντά και άπαντες προσπαθούν να βελτιωθούν για το καλό της ομάδας. Χαρακτηριστική του καλού κλίματος που αυτή τη στιγμή υπάρχει στους “κυανέρυθρους” είναι η ακόλουθη φωτογραφία λίγο μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Έρχονται άλλοι δυο μέχρι την Παρασκευή
Κατά τα άλλα, σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, άλλοι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να έρθουν στο νησί μας προκειμένου να ενταχθούν και αυτοί στο δυναμικό της ομάδας. Πρόκειται για παίκτης που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τον Διαγόρα στη νέα του προσπάθεια. Δεν θα είναι οι τελευταίες μεταγραφές καθώς αναμένεται να έρθουν και άλλοι από την ερχόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ενίσχυσης.

Δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments