Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Διαγόρας μπάσκετ: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία

Διαγόρας μπάσκετ: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία

0
Dodekanisos

Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Γ.Σ. Διαγόρας, εν όψει της πρεμιέρας στη Γ’ Εθνική (2ος όμιλος) κόντρα στην Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου (Δευτέρα 10 Οκτωβρίου).

Με καθημερινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Στάθη Βλαχοδήμου και του γυμναστή Σταύρου Σαρρή, οι αθλητές μας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να ετοιμαστούν κατάλληλα για τα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς. Το προσεχές διήμερο θα έρθει στη Ρόδο ο νεαρός Γιώργος Σαλεμής, που αποκτήθηκε από το εφηβικό τμήμα του Πανερυθραϊκού, ενώ μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα είναι στο νησί και ο Αντώνης Χρύσης, που παραμένει στην Κω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η ομάδα μας θα δώσει φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Στη Ρόδο για λογαριασμό του Γ.Σ. Διαγόρας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο νέος προπονητής της ομάδας μας στα τμήματα γυναικών, εφήβων και παίδων Σεραφείμ Θεοδοσίου, τον οποίο καλωσόρισε στη λέσχη, ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Ευθυμίου. Ο έμπειρος προπονητής ξεκίνησε χθες την προετοιμασία των τμημάτων εφήβων και παίδων, ενώ για σήμερα στις 20:30 έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση του γυναικείου τμήματος στο κλειστό μας γυμναστήριο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments