Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας: Κλέβει τις εντυπώσεις ο Τσιλιγγίρης

Διαγόρας: Κλέβει τις εντυπώσεις ο Τσιλιγγίρης

0
Dodekanisos

Επιθετικά μπορεί ο Διαγόρας να μην πηγαίνει καλά μέχρι τώρα, ωστόσο στη θέση «Νο 1» έχει έναν …κέρβερο. Ο νεαρός έχει κινήσει το ενδιαφέρον ακόμα και ομάδων της Super League με τον «γηραιό» να φαίνεται ανοιχτός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του. Ο τερματοφύλακας Απόστολος Τσιλιγγίρης είναι αυτός που μέχρι στιγμής έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην ομάδα του Διαγόρα! Με τις εμφανίσεις που έχει κάνει έχει δείξει ότι είναι ένας τερματοφύλακας που έχει μέλλον και δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ακόμα και ομάδων από τη Super League!

Ο 24χρονος τερματοφύλακας έχει μπει σύμφωνα με πληροφορίες στο «στόχαστρο» και παρακολουθείται στενά ενώ δεν είναι καθόλου υπερβολικό να γράψουμε πως το πιθανότερο είναι να μην μείνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο ρόστερ του συλλόγου.

Και αυτό διότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση του «γηραιού» είναι αποφασισμένη να τον παραχωρήσει αν πρόκειται για το μέλλον του, ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο, όταν θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος. Η προϋπόθεση απ’ ότι φαίνεται είναι να υπάρχει πρόταση από ομάδα της Super League ή και του εξωτερικού.

Βρίσκεται σε σύγχρονο αθλητικό κέντρο
Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι δεν είναι και ότι καλύτερο, ο Διαγόρας να μην έχει την ευκαιρία να προπονείται στο νησί μας το τελευταίο διάστημα, κάτι το οποίο έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από αρκετό κόσμο. Ωστόσο υπάρχει και κάτι θετικό το οποίο θα πρέπει να αναφερθεί. Ότι τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές κάνουν την προετοιμασία τους κάτω από καλύτερες συνθήκες μιας και βρίσκονται σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο (Πτολεμαϊδα) και προπονούνται σε ένα ωραία προπονητήρια. Είναι κάτι που ασφαλώς και λείπει από το νησί της Ρόδου με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες παίκτες να μην μπορούν να κάνουν την προετοιμασία τους έτσι όπως πρέπει.

πηγή: rodiaki.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments