Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας και ΟΦ Ιεράπετρας καταγγέλλουν τη Νίκη Βόλου!

Διαγόρας και ΟΦ Ιεράπετρας καταγγέλλουν τη Νίκη Βόλου!

0
Dodekanisos

Απάντηση στη Νίκη Βόλου με αφορμή το νέο εξώδικο που απέστειλε αμφισβητώντας την άνοδο τους στη Super League 2 δίνουν οι διοικήσεις του Διαγόρα και του ΟΦ Ιεράπετρας. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Αναφορικά με το τελευταίο κατά σειρά εξώδικο της Νίκης Βόλου που αμφισβητεί εκ νέου τη νομιμότητα των προβιβασμών μας στη SL2, λεκτέα τα εξής:
1. Αρχικά προσπάθησε η Νίκη Βόλου να συγκαλέσει παράνομα και παράτυπα Γ.Σ. χωρίς τη τήρηση των 10 ημερών.
2. Στη συνέχεια στράφηκε κατά των 8 πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας οψίμως, 2 μήνες μετά την ανακήρυξη τους ομοφώνως από την ΕΠΟ.
3. Έπειτα στράφηκε κατά 4 ΠΑΕ της Football League, 1,5 μήνα μετά τη διακοπή και επικύρωση απ’ την διοργανώτρια ομοφώνως.
4. Τώρα στρέφεται με εξώδικο κατά της διοργανώτριας, ισχυριζόμενη ψευδέστατα και παράνομα χωρίς έννομο συμφέρων ανυπόστατες αιτιάσεις.
Καταγγέλλουμε ευθέως ενώπιον όλων των αρμοδίων αθλητικών δικαστικών αρχών τις ανωτέρω μεθοδεύσεις της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και όλων όσων εξυφαίνουν σενάρια ίντριγκας, δυσπιστίας και καχυποψίας σε βάρος των διοργανωτριών αρχών Football League και ΕΠΟ.
Συστήνουμε στους ιθύνοντες της ΠΑΕ να είναι περισσότεροι προσεκτικοί και μελετηροί στις διατάξεις τις ισχύουσες και τους κανονισμούς.
Επί πλέον τονίζουμε ότι η νομιμότητα δεν επιβάλλεται με άνομα μέσα και μεθοδεύσεις αλλά υπάρχει, εφαρμόζεται από τις αρχές και συμφωνούν τα μέλη ΠΑΕ.
Όλη αυτή η αλυσίδα των «δήθεν» διαμαρτυριών εντόνων ενεργειών, στόχο είχαν μόνο να λασπώσουν τους υπεύθυνους που αγωνίζονται νυχθημερόν από τη διοργανώτρια και την ΕΠΟ να ομαλοποιηθούν τα απόνερα της συνεχιζόμενες πανδημικής μάστιγας.
Ποτέ μέχρι σήμερα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν άσκησε τα έννομα δικαιώματα της στο διαιτικό δικαστήριο της ΕΠΟ- γεγονός που προκαλεί αγανάκτηση και θυμηδία.
Τέλος, δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος, ας να στραφούμε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και υπεύθυνων άσκησης πειθαρχικής δίκης για τα όσα συκοφαντικά παραθέτει για τις ομάδες, αναφορικά με τη νομιμότητα των ενεργειών μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments