Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαγόρας για μεγάλα πράγματα!

Διαγόρας για μεγάλα πράγματα!

2
diagoras2014
Dodekanisos

Αποφασισμένος να ξεφύγει μια και καλή από το τοπικό πρωτάθλημα είναι ο Διαγόρας! Οι άνθρωποι του «γηραιού» έχουν βάλει σαν μεγάλο στόχο να ανέβει η ομάδα άμεσα σε Εθνικές Κατηγορίες και προσπαθούν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να υλοποιήσουν το συγκεκριμένο πλάνο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του συλλόγου ετοιμάζουν σημαντική μετεγγραφική ενίσχυση καθώς είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν παίκτες τύπου Μάριου Μπρέσκα που έχουν μια μεγάλη πορεία στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, ο Διαγόρας εξακολουθεί να δίνει πολύ μεγάλο βάρος στην οργάνωση των Ακαδημιών του καθώς ακόμα ένας πολύ μεγάλος στόχος είναι η αξιοποίηση των δικών του παιδιών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mourinio
mourinio
9 years ago

nai kai o rountzieris dinei polles eykairies stous mikrous axxaax re mas doulevei me tous mikrous eleos,proti allagi mailis,2h aggelopoulos,3h mpaouris ktl.

goal
goal
9 years ago

Η περσυνη πρωταθλητρια ομαδα του εφηβικο διαλυθικε…Κανενα παιδι δεν παιζει που;;; Στο α τοπικο…Δεν νομιζω οοοολα τα παιδια να ειναι σκαρτα.Κανει τα παλια λαθη ο Διαγορας.