Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Διαγόρας: «Επιβάλλεται η παρουσία γιατρού!»

Διαγόρας: «Επιβάλλεται η παρουσία γιατρού!»

0
katavainis forio
Dodekanisos

Τοποθέτηση για τον πρόσφατο τραυματισμό του αθλητή της εφηβικής ομάδας μπάσκετ Χρήστου Καταβαίνη, έκανε μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» δεσμεύονται ότι από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να ξεκινήσει ξανά κανένα παιχνίδι στο οποίο δεν θα υπάρχει γιατρός. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Περιμέναμε πρώτα να σταθεροποιηθεί η υγεία του αθλητού μας Χρήστου Καταβαίνη, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ στο Βενετόκλειο με τον Κολοσσό για το Εφηβικό πρωτάθλημα μπάσκετ και μετά, να αναφερθούμε για αυτό που συνέβη.
Καταρχάς, να ευχαριστήσουμε απο καρδιάς δημόσια τους καλούς Εθελοντές Σαμαρείτες του «Ερυθρού Σταυρού», το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό στις Πρώτες Βοήθειες και τη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου μας, που έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν τον αθλητή μας. Επίσης, και τον γιατρό-γονιό που βρέθηκε στο γήπεδο για να δει να αγωνίζεται ο γιός του και πρόσφερε τις υπηρεσίες του.
Κατά δεύτερον, θέλουμε να ζητήσουμε «συγνώμη» απο τους γονείς και τον αθλητή μας, που δεχθήκαμε να διεξαχθεί το παιχνίδι χωρίς την παρουσία γιατρού, παρότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος καλύπτει την λανθασμένη αποδοχή μας, μόνο με την παρουσία των Σαμαρειτών.
Η Διοίκηση του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑ δεσμεύεται κατηγορηματικά ότι απο δω και στο εξής σε κανέναν αγώνα οποιουδήποτε αθλήματος, «φιλικό» ή επίσημο, εντός η εκτός έδρας όπου συμμετέχουν οι αθλητές μας δεν θα αρχίζει αν δεν γίνεται παρουσία γιατρού.
Παρακαλούμε και συμβουλεύουμε δε τους γονείς όλων των αθλητών, όλων των Συλλόγων, για να μην ζήσουν ποτέ αυτό που ζήσανε οι γονείς του Χρήστου, να επιβάλουν στις διοικήσεις των συλλόγων τους από τις συνδρομές που καταβάλουν κάθε μήνα, που δεν είναι και λίγες, να τους παρέχουν τουλάχιστον γιατρό. Να μην περιμένουν από κανέναν υπεύθυνο-ανεύθυνο παράγοντα των σωματείων και γενικά, όλους αυτούς που τους παραμυθιάζουν με τις δήθεν υποδομές και ακαδημίες να ενδιαφερθούν για τα παιδιά τους και την σωματική τους ακεραιότητα, διότι απλά και φυσικά τις περισσότερες φορές αποφασίζουν επιπόλαια».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments