Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαγόρας – Δόξα Ψίνθου (φιλικό) 6 – 1

Διαγόρας – Δόξα Ψίνθου (φιλικό) 6 – 1

0
diagoras doksa2
Dodekanisos

Στο δεύτερο φιλικό αγώνα που έδωσε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού ο Διαγόρας με αντίπαλο την Δόξα Ψίνθου νίκησε με 6-1 και φάνηκε αισθητά η βελτίωση που είχε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του αλλά και την ολοκλήρωση αρκετών συνδυασμών που δημιούργησε. Οι παίκτες του Μιχάλη Τσιβρινή από την αρχή προσπάθησαν να έχουν πειθαρχία στο παιχνίδι τους και να δώσουν βάρος κυρίως στην συνεργασία της μεσαίας γραμμής με την επίθεση, και παράλληλα να φτάσουν σε τελειώματα των φάσεων είτε σκοράροντας είτε με κατεύθυνση την εστία. Από την πλευρά της η Δόξα Ψίνθου παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με πολλές απουσίες και οι επιλογές του Γιώργου Σαββιδάκη ήταν περιορισμένες, ωστόσο στο πρώτο μέρος στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 στο 34΄ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε η ανάλογη φρεσκάδα καθώς μόνο τέσσερις παίκτες υπήρχαν στον πάγκο. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 13΄ 1-0 με αριστερή βολίδα του Κιοσέογλου σχεδόν από 30μ. ενώ το 1-1 πέτυχε ο Λυριστής με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Στο 42΄ ο «γηραιός» πέτυχε το 2-1, όταν ο Καλημέρης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Μαριάς από το δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 54΄ ο Τογρού από δεξιά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπερνιδάκης άφησε έξυπνα την μπάλα και ο Τσαγκάρης με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 3-1.Στο 60΄από μπαλιά του Τογρού, ο Πεταυράκης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-1. Στο 87΄ σε σέντρα του Κανάκη από τα δεξιά ο Διακάκης στο δεύτερο δοκάρι με μονοκόματο σουτ πέτυχε το 5-1 ενώ στο
Διαιτησία: Σπάρταλης – Τάσσης – Δημητριάδης
Διαγόρας: Σαμολαδάς (46΄ Δαρζέντας), Πεταυράκης (60΄ Βισβίκης), Καρπαθάκης, Φραντζής (46΄ Γαργάλης), Μαριάς (46΄ Κόρλος), Παϊζάνος (55΄ Καραγεωργίου),Κυπριώτης(46΄ Πετράς), Κιοσέογλου (46΄ Τογρού), Καλημέρης (46΄Τσαγγάρης), Μπερνιδάκης (55΄Διακάκης), Παλάζης (46΄ Κανάρης)
Δόξα: Ηλίας, Μπαρμπαντώνης, Κωστομοίρης, Ορφανός Χρ., Καρίκης, Τσοπάνογλου, Ορφανός Δ. Τσακίρης, Στελλάς, Χατζηνικόλας, Λυριστής Επίσης έπαιξαν και οι Κοντογεωργάκης, Χάλαντας, Σελεμάϊ, Φραντζής.

Ηλίας Λοίζος
diagoras doksa1diagoras doksa3diagoras doksa4

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments