Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δεύτερη νίκη (με ανατροπή) για τον ΑΕΡΑ

Δεύτερη νίκη (με ανατροπή) για τον ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos


Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΑΕΡΑ! Οι “κόκκινοι” επικράτησαν εντός έδρας του Παναιγιάλειου με 3 – 1 και πέτυχαν τη δεύτερη φετινή τους νίκη. Αν και έμειναν πίσω στο σκοε από το 47′ με τέρμα που σημείωσε ο Αθανασόπουλος (εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων), είχαν τον τρόπο να “γυρίσουν” το παιχνίδι και να πάρουν το πολύτιμο “τρίποντο”. Στο 59′ μετά από εξαιρετικό “τακουνάκι” του Χαλκιαδάκη, ο Μαχαίρας πήρε τη μπάλα από πλάγια και μπήκε στην περιοχή. Την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα και ο Λέντζας με ψύχραιμο κοντινό πλασέ έκανε το 1 – 1. Στο 71′ ο Χαλκιαδάκης και πάλι έκανε μια εντυπωσιακή κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, με τον Γκίκα να παίρνει τη μπάλα και με ωραίο πλασέ πάνω στην κίνηση πέτυχε το 2 – 1. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλα, ποιός άλλος; ο κορυφαίος των γηπεδούχων Χαλκιαδάκης ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ε.Ρ.Α: Τσαβαρής, Δωματάς (57′ Μαχαίρας), Χατζηνικόλας, Καραγεωργης, Χότζα, Ζέλεφ (70′ Γεωργιάδης), Κεσίδης, Γιώργου, Γκίκα (81′ Μωραΐτης), Λέντζας Τ., Χαλκιαδάκης.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αντωνόπουλος, Σταθόπουλος, Ρίζος (74′ Γαλαριώτης), Αρβανίτης, Λιάκος, Ντούκας, Ορτέντζιος, Σταυρόπουλος (67′ Κατσαΐτης), Φερέιρα, Συρμής (74′ Μπαμπαούς), Αθανασόπουλος


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments