Αρχική Αθλητικά νέα Τοπικό Δωδεκανήσου Δεύτερη ήττα για τον Φοίβο στα μπαράζ

Δεύτερη ήττα για τον Φοίβο στα μπαράζ

0
Dodekanisos

Την δεύτερη του ήττα στα παιχνίδια μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική γνώρισε ο Φοίβος Κρεμαστής. Αυτή τη φορά, οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου ητήθηκαν εντός έδρας από τον Αστέρα Καισαριανής με 2 – 1. Το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν προδίκαζε τέτοια εξέλιξη μιας και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9’ με κεφαλιά του Μόσχου (1 – 0) και έδειχναν ότι μπορούσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι αυτό. Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί και πέτυχαν την ανατροπή. Στο 50’ ο Ραχήμ με μακρινό σουτ έκανε το 1 – 1 και στο 62’ ο Σαπαλίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.
Οι δύο ομάδες δέχθηκαν από μια κόκκινη κάρτα. Την αντίκρισαν οι Μιχελής και Μεμοτσέλα για διαπληκτισμό μετά το τέλος της αναμέτρησης.

ΦΟΙΒΟΣ: Ανδρούτσος (53’ λ.τ. Ηλίας), Χατζησάββας (80’ Μπάρδος), Ταφάνι, Αυγενικού, Τομόρι, Γεωργιάδης,, Κουγιός (80’ Μεμοτσέλα), Φτάκλας (80’ Ν. Ορφανίδης), Βολονάκης, Μόσχος (66’ Καραγεωργίου), Αθανασίου
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχελής, Κάρδαρης, Λεβέντης, Χασιώτης (78’ Σταμούλης), Μαραγκουδάκης, Γεραγωτέλης, Ζέλο (85’ Κραψίτης), Κουκοβίνης (46’ Μουτσαφίδης), Σαπαλίδης, Ραχήμ (88’ Ρέντζης), Παληγεώργος (88’ Ψαραδέλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments