Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Δεύτερη ήττα για τον Διαγόρα

Δεύτερη ήττα για τον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Την δεύτερη του ήττα (σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος), γνώρισε σήμερα ο Διαγόρας. Ο «γηραιός» ηττήθηκε εντός έδρας από τον Καμπανιακό με 1- 0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 και έμεινε έτσι χαμηλά στη βαθμολογία έχοντας μόλις ένα βαθμό. Το μοναδικό τέρματα πέτυχε στο 36’ ο Κωτσόπουλος, με τον Διαγόρα να προσπαθεί στο δεύτερο ημίχρονο να βρει στόχο, χωρίς όμως να μπορεί να τα καταφέρει. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι παρακολούθησε ελάχιστος κόσμος (ούτε καν 100 άτομα), μετά την απόφαση της διοίκησης να εισέλθουν στο γήπεδο οι κάτοχοι των ακριβών εισιτήριων διαρκείας μόνο.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 7’ ο Εππάς έκανε το πλασέ από την καρδιά της άμυνας του Διαγόρα, με τη μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται.
Στο 36’ ο Εππάς έκανε μια κάθετη πάσα και ο Κωτσόπουλος με πλασέ από κοντά έκανε το 0 – 1.
Στο 42’ ο Μανωλάκης κατάφερε να σουτάρει από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα όμως να φεύγει άουτ.
Στο 73’ μετά από σέντρα του Σαπουντζή, ο Τσιαντούλας έκανε κεφαλιά πάσα στον Μανιά ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Γιακουμή να μην μπορεί να τη συγκρατήσει και τον Λιούμη να προσπαθεί να τη σπρώξει στα δίχτυα πριν βρεθεί στο έδαφος από μαρκάρισμα του τερματοφύλακα του Καμπανιακού.
Στο 77’ ο Φροσύνης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε ωστόσο ο Γαλάνης κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στ0 91’ μετά από σέντρα του Τσιαντούλα, ο Μανιάς πήγε να επωφεληθεί από την κακή έξοδο του τερματοφύλακα, κάνοντας την κεφαλιά ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βασίλης Απόστολος Αργυρός (Πέλλας). «Βοηθοί» του ήταν οι Μητροφάνης και Νικολάου από την Αθήνα.
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γαλάνης, Παρασκευάς, Δημητρίου (46’ Σταματούλλας), Δημόπουλος, Μανωλάκης, Γαρουφαλιάς (46’ Μπρέγκου), Παπαδόπουλος (55’ Σαπουντζής), Τσιαντούλας, Άντο (74’ Καζάου), Κοκκίνης (60’ Λιούμης), Μανιάς.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιακουμής, Καθάριος Π (76’ Ντουμάνης), Παπακωνσταντίνου (46’ Σαρβανίδης), Γαρύφαλλος (66’ Πέττας), Έππας, Κολλαράς, Καθάριος Ν (66’ Μανιός), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (84’ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Παπαστεριανός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments