Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με το “δεξί” ο Πολύστρατος

Με το “δεξί” ο Πολύστρατος

0
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας πανηγύρισε ο Πολύστρατος Λαέρμων, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-1 του Πολυβώτη Νισύρου στο γήπεδο του Καρακονέρου.

Η ομάδα των Λαέρμων ήταν καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια κατέκτησε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 15′ για τους γηπεδούχους, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαστεργή, ο Πάπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η πίεση των “πρασίνων” έφερε εκ’ νέου αποτολέσματα καθώς στο 17′ μετά από ωραία σέντρα του Γεωργαλλή, ο Τριπολίτης με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Κετσέ για το 2-0. Στο 44′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Ο Σφακιανός εκτέλεσε φάουλ, ο Φωτεινής πήρε την κεφαλιά και ο Καλλιώρας σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Παπαβασιλείου υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανάλαβε ο τερματοφύλακας Κετσές, οποίος έστειλε την μπάλα ψηλά αουτ. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Οι γηπεδούχοι πάντως συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να απειλούν με τον Ίκαρο Τριπολίτη. Στο 55′ ο Πολύστρατος έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλλιώρας για κράτημα στον αντίπαλο του. Στο 77′ ήταν η σειρά του Πολυβώτη να μείνει με δέκα παίκτες. Ο Κωστίδης έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά και ο Χατζηνικολάου Β του Δημήτρη τον έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 83′ ο Πολυβώτης κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, όταν μετά από σέντρα του Τρίκκα, ο Παπακώστας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 2-1. Πάντως στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής και του Χατζηνικολάου Β και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα ο Πολύστρατος να πανηγυρίσει την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαβασιλείου με βοηθούς τους κ. Βλάχο και Πλάτση.

Συνθέσεις:

ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Ερνίκιολης, Κωστίδης, Γεωργιάδης, Μπουμπουλάκης, Μπακαρής, Αναστασιάδης (57′ Παπακώστας), Παπαστεργής, Χατζημιχαήλ, Γεωργαλλής (87′ Κοιλιάς), Καλλιώρας, Τριπολίτης (94′ Λυκοπάντης).

ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Χαρτοφύλης(46′ Tρίκκας), Πάπα (54′ Κακιάς), Χατζηνικολάου Β, Πατρίκης, Χατζηνικολάου Β, Παπαδάκης, Φωτεινής , Χατζηνικολάου Χ, Σφακιανός, Χαρτοφύλης Π (61′ Κυπραίος).

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments