Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν υπάρχει θέμα Αλεξανδρή!»

«Δεν υπάρχει θέμα Αλεξανδρή!»

0
alexandris alexis
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή δημοσιεύματα που σχετίζονταν με τον προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή, εξέδωσε η διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει τα εξής:
«Εκ μέρους του δ.σ. του Άρη Αρχαγγέλου και με αφορμή δημοσιεύματα περί παραίτησης του προπονητή κ. Αλέξη Αλεξανδρή έχουμε να τονίσουμε τα εξής:
1. Καταρχήν θεωρούμε απαράβατο κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας τη διασταύρωση της πληροφορίες από επίσημα χείλη της ομάδας (πρόεδρος ή δ.σ.) όσο μεγάλη και «προσοδοφόρα» είναι αυτή.
2. Δεν υπάρχει και ούτε υπήρξε ποτέ θέμα παραίτησης του προπονητή, ούτε ακόμα και στην πολύ δελεαστική πρόταση που του έγινε από ομάδα ανώτερης κατηγορίας.
3. Επειδή θεωρούμε το επάγγελμα του δημοσιογράφου λειτούργημα, σοβαρό και υπεύθυνο, παρακαλούμε όλους τους δημοσιογράφους να μην δημοσιεύουν πληροφορίες που αφορούν την ομάδα μας χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση υπεύθυνου ατόμου της ομάδας (πρόεδρος, μέλος δ.σ.).
Δυστυχώς, τώρα τελευταία πληθαίνουν οι καλοθελητές που θέλουν να κάνουν ζημιά στην ομάδα μας.
4. Επειδή σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατική» σε δηλώσεις που έγιναν εν βρασμώ από μεριάς μέλους του δ.σ. και αφορούν δημοσιογράφους, χρησιμοποιήθηκαν απρεπείς εκφράσεις όπως «γελοίοι δημοσιογραφίσκοι», τις ανακαλούμε γιατί δεν ταιριάζει στο ήθος και το ύφος του σωματείου μας. Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας και ελπίζουμε η συνεργασία μας στο εξής να είναι αρμονική σύμφωνα με τους κανόνες της δεοντολογίας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments