Αρχική Ροδίων Άθλησις «Δεν θα έχουμε άγχος!»

«Δεν θα έχουμε άγχος!»

0
14
Dodekanisos

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (http://rodiwnathlishs.blogspot.gr/) μίλησε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ροδίων Άθλησης Νίκος Αντωνιάδης. Αρχικά αναφέρθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς και την ήττα με 3 – 1 και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στο Ρέθυμνο, στην Κρήτη. Συγκεκριμένα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι , όπως το περιμέναμε, είχαμε τις απουσίες που γνωρίζαμε ( Χουσίδης, Καρπαθάκης, Κοτίτσας), που ήταν πολύ βασικές , δηλαδή αμέσως ξεγυμνωθήκαμε από τους ακραίους , παρόλο αυτά παίξανε τα παιδιά που συμμετείχαν , προσπαθήσαμε και παίξαμε αρκετά καλά , αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι. Όλο το παιχνίδι πιστεύω ότι παίχτηκε στο 3ο σετ που ήμασταν 1-1 και αυτό έληξε 32-34 υπέρ του εθνικού, από ότι φαινόταν όποια ομάδα θα το έπαιρνε , θα κέρδιζε και το παιχνίδι . Κάναμε πολλά λάθη στην υποδοχή και στο σερβίς , είχαμε 4 σετ ball , αλλά δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε την φάση, και να πάρουμε τον πόντο και η μπάλα μας τιμώρησε , και δυστυχώς ήρθε το αποτέλεσμα που ήρθε , το τελευταίο σετ λόγω της κακής ψυχολογίας ήταν διαδικαστικό»
-Έχουμε δει στο εντός έδρας παιχνίδι το Ρέθυμνο , δυστυχώς η ήττα ήρθε με έναν παρόμοιο δραματικό τρόπο , όπως με τον Εθνικό, δηλαδή ήμασταν καλύτεροι , αλλά σε κάποιες λεπτομέρειες χάσαμε το παιχνίδι , τώρα παίζουμε στην έδρα του Ρεθύμνου, πως το βλέπετε το παιχνίδι;
«Τώρα στην έδρα τους , θα είναι πάλι δύσκολα τα πράγματα , και πιο πολύ γιατί έχουμε πάλι τις ίδιες απουσίες( Χουσίδης, Καρπαθάκης, Κοτίτσας κτλ). Το Ρέθυμνο είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας, είναι καλή ομάδα και παίζουν καλά μέσα στο Ρέθυμνο , τώρα δεν ξέρω αν παίξει ο Ζουπάνι, που ήταν τραυματίας την προηγούμενη αγωνιστική . Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι , αλλά θα πάμε για να το χτυπήσουμε και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από εκεί, δεν είναι στον βασικό στόχο μας οι ομάδες που πρωταγωνιστούν , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε για να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται. Πιστεύω αν παίξουμε καλά θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό».
-Πιστεύετε, ότι και λόγω πείσματος των παικτών να παίζουν με μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν και την άνοδο, οι παίκτες να απελευθερωθούν , γιατί δεν θα πρέπει να έρθει οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα;
«Το Ρέθυμνο, δεν το βλέπω να πρωταγωνιστεί τελικά στην άνοδο , κατά την ταπεινή μου γνώμη , έχω ποιοί θα παλέψουν για την άνοδο , η Παναχαϊκή και ο Ηρακλής από τον έναν όμιλο και από τον άλλο τα Χανιά, το έχω πει από την αρχή γιατί ξέρω και τις ομάδες . Το Ρέθυμνο κάνει μια καλή προσπάθεια , με την προσθήκη δύο καλών παικτών , πήραν άλλο αέρα για αυτό και τα θετικά αποτελέσματα , που τους φέρνουν και στην 3η θέση. Σίγουρα δεν θα έχουμε το άγχος με το μέρος μας , γιατί όπως σας είπα δεν θα πάμε πλήρεις και θα παίξουμε πιο ελεύθερα , μακάρι αυτό να βγει σε καλό και να μας βοηθήσει στον να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments