Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δεν προχώρησε του Lucero, προεγγραφές για την χρυσή κάρτα διαρκείας!

Δεν προχώρησε του Lucero, προεγγραφές για την χρυσή κάρτα διαρκείας!

0
Dodekanisos

Δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Cristian Lucero. Η Ρόδος ξαφνικά το ανακοίνωσε και επίσημα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δημιουργήθηκε διαδικαστικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Μετά από εισήγηση του προπονητικού team της ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ, δεν προχώρησε η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Cristian Lucero. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Προεγγραφές για την χρυσή κάρτα διαρκείας!
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ ανακοινώνει την έναρξη προεγγραφών πέντε ημερών για την απόκτηση VIP κάρτας διαρκείας Χρυσού χρώματος 350 ευρώ για το κέντρο της εξέδρας του Δημοτικού σταδίου. Όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι» «η απόκτηση της σημαίνει πως ο κάτοχος έχει τα προνόμια της εισόδου από τις θύρες 1 και 2 για την παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας. Ακόμη στα προνόμια είναι η απόλαυση καφέ κατά την διάρκεια των αγώνων από το Coffee Berry. Η έναρξη εγγραφών και η πληρωμή για την απόκτηση της αρχίζει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020. Σε δεύτερο χρόνο θα ανακοινωθεί η έναρξη προπωλήσεων καρτών διαρκείας για τις άλλες θύρες με βάση και τα πρωτόκολλα υγείας που θα ανακοινωθούν».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments