Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Δεν είναι “πυροτέχνημα”

Δεν είναι “πυροτέχνημα”

1
athletiko
Dodekanisos
Nίκη- μήνυμα πως η μέχρι τώρα πορεία του δεν αποτελεί απλά ένα “πυροτέχνημα”, έστειλε χθες ο Αγ. Λουκάς/ Αθλέτικο Αφάντου, πραγματοποιώντας εμφάνιση ανάλογης μιας πρωτοπόρου στη βαθμολογία, αφού κέρδισε με το εμφατικό 5-1 τον Ιάλυσο 97′ μια ομάδα που έδειξε πολλές αντιστάσεις κρατώντας τις ισορροπίες μέχρι το 52′ , όπου και οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα.
Η ομάδα του Γιώργου Μπακίρη στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του αγώνα τα έδωσε όλα και κατάφερε να “αχριστεύσει” την αμυντική λειτουργία του Ιάλυσου 97′ βάζοντας άλλα τρία γκολ και ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 5-1

Tα γκολ
44΄Ο Τάουλας με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0.
50′ Το 1-1 έγινε από τον Σαχίνη που έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό και την έστειλε στα δίχτυα.
52′ Ο Μανέττας με κεφαλιά πήρε εκ νέου το προβάδισμα, 2-1.
75′ Ο Φιλίππου σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κανέλλος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό,3-1.
78′ Μετά από σέντρα του Κανέλλου , ο Μανέττας με πλασέ έγραψε το 4-1.
88′ Ο Σπανός Σ. με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κανέλλου διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Ωραιόπουλος, Τσαούσης, Χαροκόπος.

Α.Π.Σ.Α. Αγ. Λουκάς/ Αθλέτικο Α.: Ζιάκας, Μπάλλα, Καλογήρου, Φιλίππου, Νικολής, Μανέττας(87′ Πάσχος), Στεργαλλάς(75′ Σαλπέας), Σπανός Σ. , Τάουλας(80′ Πύριογλης), Σπανός Μ.

Ιάλυσος 97′ :Ντάνι, Διακοηλίας, Μακρής, Χατζηβαλσάμης, Κόκα, Γιαννόπουλος(87′ Κόττορος), Γκλάβας(75′ Κυπριώτης), Λαζίδης(87′ Αντωνίου), Σαχίνης, Αμπελάς, Δραμής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12 years ago

ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΔ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 6 ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ…. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ…. ΕΥΓΕ ΣΑΣ!!!