Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Δεν είναι δύσκολο να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο”

“Δεν είναι δύσκολο να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο”

0
Dodekanisos

Αντίθετος ως προς την διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα τη μην διεξαγωγή του πρωταθλήματος, είναι ο Κλεόβουλος Λίνδου ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση του είναι εφικτό να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι αναβάλλεται για δύο ημέρες η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 και αυτή θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό γήπεδο Λίνδου τη Παρασκευή 28/08/2020 και ώρα 15:30 όπου θα τελεσθεί ο καθιερωμένος αγιασμός θα μοιρασθεί υλικό στους ποδοσφαιριστές μας και ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές μας υγεία, ευτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Όσο αφορά την Γενική Συνέλευση για την μη διεξαγωγή του πρωταθλήματος είμαστε σαν Κλεόβουλος αντίθετοι στην έκτακτη ΓΣ για αυτόν το λόγο , είμαστε μεν προβληματισμένοι και φοβισμένοι για αυτά που συμβαίνουν παγκοσμίως με τον covid-19 αλλά μελετώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τις αθλητικές συγκεντρώσεις σήμερα δεν πιστεύουμε ότι είναι δύσκολη η εφαρμογή τους. Αυτό που θα μπορούσε να γίνει εκ μέρους του υφυπουργείου Αθλητισμού είναι η κάλυψη των εξόδων για τεστ κορωνοϊού έστω μια φορά τον μήνα για τους αθλητές μας για να είμαστε κάπως ήσυχοι. Από τον ΔΟΠΑΡ ζητάμε αν είναι εύκολο την κάλυψη των εξόδων για απολύμανση των αποδυτηρίων μόνο μετά τα επίσημα παιχνίδια που θα διεξάγονται μιας πιστεύουμε ότι είναι εύκολο στις προπονήσεις να μη χρησιμοποιούνται αυτά με αποτέλεσμα από αγώνα σε αγώνα αφού δεν θα υπάρχει χρήση τους δεν συντρέχει και κίνδυνος. Την ευθύνη να μη ανοίγουν τα αποδυτήρια στις προπονήσεις είναι σαφές ότι την έχει ο υπεύθυνος τήρησης του πρωτοκόλλου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments