Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν είμαι το πρόσωπο του αγώνα»

«Δεν είμαι το πρόσωπο του αγώνα»

0
Dodekanisos

Το χρονόμετρο σημάδευε το 89’. Ο Ποσειδώνας ήταν μπροστά στο σκορ με 2 – 1 και ο Διγενής είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Όμως, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γιώργος Γαλάνης έκανε την απόκρουση του αγώνα, σταματώντας την κεφαλιά του Γιουλβανίδη από πλεονεκτικό σημείο. Με την απόκρουση αυτή, «χάρισε» τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Ο ίδιος μιλώντας στο news12, θυμάται τη φάση…
«Ήταν λίγο πριν από το τέλος του αγώνα όταν ο παίκτης του Διγενή έκανε μια δύσκολη κεφαλιά από κοντινή απόσταση και η μπάλα πήγαινε στη γωνία. Δεν ήταν εύκολη η απόκρουση μου αλλά σε καμία περίπτωση δεν νιώθω ως το πρόσωπο του αγώνα».

Ο ίδιος, χωρίς να πετάει στα σύννεφα προσθέτει…
«Κάθε φορά κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου. Η νίκη είναι συλλογική όμως. Ο καθένας μέσα στο γήπεδο κάνει τη δουλειά του. Πιστεύω ότι ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι και κερδίσαμε επειδή είχαμε ψυχή. Υπάρχουν ακόμα παίκτες που δεν έχουν μπει στο πρόγραμμα. Δουλεύουμε όμως κάθε φορά για να είμαστε έτοιμοι».

Ο Γιώργος Γαλάνης, αναφέρθηκε και στον Διγενή…
«Ο Διγενής είναι επίσης ανέτοιμος όμως είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης. Πιστεύω ότι ο Σάσα Γιόνοβτς κάνει μια πολύ καλή δουλειά και ο Διγενής είναι μια από τις ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments