«Δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω με τον Πούτιν …μέχρι να αλλάξει συμπεριφορά!»

0
Dodekanisos

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει με τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν μέχρι να αλλάξει τη συμπεριφορά του.

«Δεν έχω κανένα καλό λόγο να μιλήσω με τον Πούτιν αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν πολλά που είναι διατεθειμένος να κάνει όσον αφορά την προσαρμογή σε οποιαδήποτε αλλαγή στη συμπεριφορά του. Αλλά δεν υπάρχει παγκόσμιος ηγέτης τον οποίο δεν είμαι διατεθειμένος να αντιμετωπίσω», είπε χαρακτηριστικά μετά την πρόσφατη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του πολέμου για τη Ρωσία, είπε τα εξής:
«Δεν είχαν μεγάλη επιτυχία. Έχουν προκαλέσει φρικτές ζημιές και απώλειες ζωών , αλλά έχουν χάσει επίσης πάνω από 350.000 στρατιώτες, στρατιωτικούς, σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν. Έχουν πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους, ιδιαίτερα νέους με τεχνικές ικανότητες που εγκαταλείπουν τη Ρωσία επειδή δεν βλέπουν μέλλον εκεί. Έχουν πρόβλημα».

Ο Biden πρόσθεσε πω ς η Ρωσία είναι καλή στο να ελέγχει και να διαχειρίζεται τη δημόσια κατακραυγή χρησιμοποιώντας μηχανισμούς για να επικοινωνεί με τους ανθρώπους. «Λένε ψέματα για αυτό που συμβαίνει. Επομένως, η ιδέα ότι θα μπορέσουμε να αλλάξουμε ριζικά τη Ρωσία στο εγγύς μέλλον δεν είναι πιθανή. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Εάν επιτρέψουμε στη Ρωσία να πετύχει στην Ουκρανία, δεν θα σταματήσει στην Ουκρανία…», είπε ο Biden.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments