Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δε θέλω να ασχολούμαι με τη διαιτησία»

«Δε θέλω να ασχολούμαι με τη διαιτησία»

0
orfanidis_giorgos
Dodekanisos

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του μόνο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Αστέρα Μασσάρων, έμεινε ο τεχνικός του Αστέρας Παστίδας Γιώργος Ορφανίδης. Με δηλώσεις που έκανε στο news12 τόνισε τα εξής:
«Πρέπει να κάνουμε τα παιχνίδια μας πρώτα ντέρμπι και μετά να παίζουμε όπως μπορούμε. Έμεινα ικανοποιημένος μόνο από το δεύτερο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα. Στο πρώτο, ήμασταν επιπόλαιο και κάναμε πολλά λάθη. Κρίμα, γιατί συνολικά παίζουμε ωραία μπάλα και από το πουθενά δεχόμαστε γκολ»
Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του έχει παράπονα από την διαιτησία, απάντησε:
«Υπήρχε ένα πέναλτι και αποβολή συγχρόνως που δεν μας δόθηκε. Επίσης, δόθηκε σε βάρος μας ένα πολύ αυστηρό πέναλτι. Δεν θέλω να ασχολούμαι όμως με τη διαιτησία. Αφού δεν υπάρχει σκοπιμότητα, αυτά τα παραβλέπω. Έτσι είναι πάντα η διαιτησία. Άλλες φορές θα σε αδικήσει άλλες φορές θα σε ευνοήσει. Συμβαίνουν αυτά.»
Στα αγωνιστικά θέματα τώρα, ο Καλαγρής και ο Χαριτάκης είναι τα νέα προβλήματα που προέκυψαν από το παιχνίδι με τον Αστέρα. Και οι δυο παίκτες είναι τραυματίες και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να εξακριβωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης τους. Οι Ζερβός και Βασιλείου εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και πολύ δύσκολα θα υπολογίζονται και για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments