Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δαμάγητος: Ανανέωσε ο Κρομμύδας, αρχίζει ο σχεδιασμός

Δαμάγητος: Ανανέωσε ο Κρομμύδας, αρχίζει ο σχεδιασμός

0
Dodekanisos

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κρομμύδα ανανέωσε ο Δαμάγητος Θεολόγου. Αναλυτικά:

“Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας του συλλόγου μας, με τον προπονητή κύριο Κρομμύδα Νικόλαο για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Εναποθέτουμε σε αυτόν κάθε εμπιστοσύνη για τον σχεδιασμό της αγωνιστικής εικόνας του συλλόγου, και την ανάπλαση της φυσικής κατάστασης των αθλητών του σωματείου. Ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα και μία άριστη συνεργασία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Β’
Μένουμε πιστοί στο ίδιο αγωνιστικό πλάνο και στην ίδια φιλοσοφία λειτουργίας του συλλόγου, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που θα συναντήσουμε φέτος, με τη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας COVID-19.
Στόχος μας να διατηρηθεί το μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού δυναμικού και να γίνουν προσθήκες που θα ανεβάσουν την ομάδα μας ένα σκαλί πιο πάνω.
Τις επόμενες μέρες o πρόεδρος κ. Καρπαθάκης Γιώργος θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους παίχτες που αποτελούν το Ρόστερ του συλλόγου, για να πραγματοποιηθούν ανανεώσεις, κατόπιν θα βολιδοσκοπηθούν υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι για την κάλυψη καίριων θέσεων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ’
Η Διοίκηση και το έμψυχο δυναμικό του Α.Π.Σ.Δαμάγητος Θεολόγου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Πατάκα για τη προσφορά του στο σύλλογο την αγωνιστική χρονιά που πέρασε.
Ο Μιχάλης επιστρέφει στο δυναμικό του Κλεάνθη Παραδεισίου από τον οποίο και ήταν δανεικός, του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία!”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments