Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Χρειάζεται το «τρίποντο» ο Ιάλυσος!

Χρειάζεται το «τρίποντο» ο Ιάλυσος!

0
Dodekanisos

Παίζει αύριο στις 4μ.μ. στο «Οικονομίδειο» με τον Ατσαλένιο. Στην εξέδρα θα βρίσκεται και ο νέος προπονητής Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Με στόχο να πετύχει το «τρίποντο» που θα του δώσει την ευκαιρία να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, ο Ιάλυσος υποδέχεται αύριο (Σάββατο) στις 4μ.μ.σ το «Οικονομίδειο» τον Ατσαλένιο στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Με την αναμέτρηση αυτή θα ανοίξει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξiιάδης δεν θα βρίσκεται στον πάγκο αλλά θα παρακολουθεί το παιχνίδι από την εξέδρα και θα έχει έτσι τη δυνατότητα να πάρει και την πρώτη του γεύση από την καινούργια του ομάδα. Ο κ. Αλεξανδρής θα αναλάβει τα καθήκοντα του από την Μεγάλη Δευτέρα όπου και θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση.

Το αυριανό παιχνίδι θεωρείται δύσκολο για τη ροδίτικη ομάδα καθώς απέναντι της έχει έναν αντίπαλο που είναι δυνατός και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Οι παίκτες του Ιάλυσου όμως είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν το «τρίποντο» και να κάνουν έτσι καλό Πάσχα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments