Αρχική Videos “Χρειαζόμαστε τη Ρωσία όπως και αυτή χρειάζεται εμάς!”

“Χρειαζόμαστε τη Ρωσία όπως και αυτή χρειάζεται εμάς!”

0

Είναι επιτακτική ανάγκη οι ΗΠΑ και η Ρωσία να βρουν τον τρόπο προκειμένου να αρχίσουν ξανά τον διάλογο, είπε με πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σε Ρωσικό μέσο η Σούζαν Μάσι, μελετήτρια της ρωσικής ιστορίας και πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης του Ρόναλντ Ρίγκαν τη δεκαετία του 1980. Η Massie, η οποία θεωρείται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στις προσπάθειες για τον τερματισμό του Ψυχρού Πολέμου, είπε ότι επιθυμεί τώρα να βοηθήσει την Ουάσιγκτον και τη Μόσχα να αρχίσουν να συζητούν ξανά. «Πιστεύω ότι εμείς χρειαζόμαστε τη Ρωσία και η Ρωσία μας χρειάζεται», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Οι δύο χώρες θα πρέπει να πάνε και να βρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν στη συζήτηση για κάτι άλλο εκτός από τον πόλεμο», επέμεινε ο πρώην σύμβουλος, αναφερόμενος στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Η Ρωσία έχει περιγράψει τις μάχες στη γειτονική χώρα ως «πόλεμο αντιπροσώπων» που διεξάγεται από τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους εναντίον της Μόσχας. «Είναι πολύ πιο εύκολο και πολύ φθηνότερο να μιλάς από το να χρησιμοποιείς όπλα», πρόσθεσε η 92χρονη.

Η Massie, η οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη Σοβιετική Ένωση τη δεκαετία του 1960, μελετά και γράφει για τη Ρωσία σε όλη της τη ζωή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments