Αρχική Παιδικό Χορταστικό ματς στα Μαριτσά

Χορταστικό ματς στα Μαριτσά

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι, ο Αστέρας Παστίδας κέρδισε με 5-3 τον Ηρακλή Μαριτσών, όντας λίγο καλύτερος στις λεπτομέρειες.

Στο 25’ ο Κιουζελέρ άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Αστέρα (0-1). Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν γρήγορη. Συγκεκριμένα στο 33’ ο Αναγνώστου ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο άφησε πολλές υποσχέσεις για το δεύτερο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής μπήκε αρκετά δυνατά και προηγήθηκε για πρώτη φορά στο 50’, με τον Αναγνώστου (2-1). Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και ύστερα από λίγο, στο 58’, ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Χατζηκωνσταντίνου. Στο 63’, ο Κιουζελέρ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του (2-3) ενώ ο Κελόγλου έκανε το 2-4, στο 67’. Στο 73’, ο Χατζηκωνσταντίνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-5. Το τελικό 3-5 διαμόρφωσε ο Αναγνώστου στο 78’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τσέπουρας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Φραγκούλης, Παπαδημήτρης, Παπακωνσταντής Π., Βελής, Φεγγάρας, Πάττας, Αναγνώστου, Μητρόπουλος, Αθανασίου, Κώτης, Κώστας. Έπαιξαν και οι Πανάρεττος και Παπακωσταντής Εμ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Γιορδαμνής, Γιαννίκος, Γερασιμίδης, Ζώης, Κατταβενός, Κέσογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Κιουζελέρ, Καρανικόλας, Κορκίδας, Ζουραράκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments