Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Χαιρέτησε” ο Αστέρας Μ.

“Χαιρέτησε” ο Αστέρας Μ.

0
vati masari2
Dodekanisos

Παρότι βρίσκοταν με 2-0 μπροστά στο σκορ ο Αστέρας Μασσάρων, δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα από τη Δόξα στη Ψίνθο για το 2-2, που τον οδηγεί στην Β΄ Κατηγορία, σε συνδυασμό φυσικά και με την ισοπαλία της Δόξας Κ. στα Μαριτσά (1-1) που την κράτησε στην κατηγορία.

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους στο 8΄ όταν ο Κώστας με μια σέντρα σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 24΄ με τον Στελλά να κάνει το μακρινό σουτ και να σημαδεύει και αυτός το οριζόντιο. Τελικά πριν το φινάλε του ημιχρόνου οι Μασσαρενοί έβαλαν το πολυπόθητο γκολ με το πλασέ του Πλαγγέντη μετά από πάσα του Μπαϊρακτάρη.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκες φουριόζος έχοντας τρία δοκάρια μέχρι το 53΄ με τους Μπαϊρακτάρη, Μίρτσεφ και Πλαγγέντη. Στο 66΄ η υπεροχή που είχαν καρποφόρησε αφού ο Κώστας με πλασέ έκανε το 0-2. Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε. Ωστόσο ο Μιχάλης Λυριστής με δύο τέρματα που πέτυχε στο 90΄ και 93΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στέλνοντας τους «κυανόλευκους» στην Β΄ Κατηγορία.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Μπέκας, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ Ψ.: Κοντογιωργάκης, Ορφανός Χ., Σαββούλης, Στελλάς, Χατζηνικόλας, Κωστομοίρης (53΄ Καρίκης), Κουνελλές, Πετράς, Ορφανός Δ., Λυριστής Θ., Λυριστής Μ.

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μήλιος, Καλοπήτας, Κιλασίν Ε., Χατζημανώλης Μ. (42΄ λ.τρ. Χατζημανώλης Α.), Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Κώστας, Πλαγγέντης, Μπαϊρακτάρης, Μίρτσεφ, Βασιλειάδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments