Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Μπορούμε να ανέβουμε και άλλο”

“Μπορούμε να ανέβουμε και άλλο”

0
Dodekanisos

Τα πατήματα του για τα καλά φαίνεται πως έχει βρει ο Δαμάγητος. Η ομάδα του Θεολόγου με τις νίκες επί του Ηρακλή Λάρδου, του ΑΟ Σύμης και τώρα και του Ακουσιλάου, έχει πιάσει τους εννιά βαθμούς και έχει βελτιώσει σημαντικά τη βαθμολογική του θέση. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι παίζει και πολύ καλό ποδόσφαιρο, κάτι που μπορούν να διαπιστώσουν όσοι έχουν παρακολουθήσει τα παιχνίδια του.

Μιλώντας στο news12 ο προπονητής του συλλόγου, Σάββας Καραβόλιας, είπε:
“Τώρα που γίναμε συνεπής στις προπονήσεις, τα αποτελέσματα φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Πριν δεν μπορούσαν να έρθουν όλοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από εδώ και στο εξής δείχνουμε άλλο πρόσωπο. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανέβουμε και άλλο βαθμολογικά. Ειδικά στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ακουσίλαο πήγαμε πολύ καλά και πιστεύω ότι μας αδικεί το 1 – 0. Η εικόνα είναι πολύ θετική και μας δίνει ελπίδες ότι θα έχουμε και άλλα θετικά αποτελέσματα”

Ο Σάββας Καραβόλιας πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Ξεκινήσαμε φέτος από το μηδέν, δουλεύουμε με νεαρούς παίκτες και έχουμε και το δικό μας γήπεδο. Μέχρι τώρα μας αδικεί η βαθμολογική θέση, θέλουμε κάτι καλύτερο. Μας ενδιαφέρει όμως πολύ περισσότερο η οργάσνωση και η σωστή λειτουργία του σωματείου”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments