«Αυτές οι εκλογές είναι μια επιλογή μεταξύ κομμουνισμού και ελευθερίας!»

0
Dodekanisos

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι προεδρικές εκλογές του 2024, που θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου, είναι «μια επιλογή μεταξύ κομμουνισμού και ελευθερίας». Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος έκανε την τοποθέτηση αυτή κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στην πολιτεία του Μίσιγκαν. Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι η Καμάλα Χάρις είναι «μαρξίστρια» και την κατηγόρησε ότι είναι «ριζοσπαστική» επειδή υπόσχεται ελέγχους τιμών «κομμουνιστικού τύπου» και δωρεάν υγειονομική περίθαλψη που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους.

«Αυτές οι εκλογές δεν είναι επιλογή μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών. Είναι μια επιλογή μεταξύ κομμουνισμού και ελευθερίας. Περί αυτού πρόκειται», είπε. Είπε ότι βρίσκεται στο Μίσιγκαν με «ένα απλό μήνυμα για τον Αμερικανό εργάτη: Ο μακροχρόνιος οικονομικός σας εφιάλτης θα τελειώσει πολύ σύντομα…Ανατρέψτε το με την ψήφο σας. Θα νικήσουμε τη Kamala Harris και θα επαναφέρουμε το αμερικανικό όνειρο — μεγαλύτερο, καλύτερο, δυνατότερο και απλώς καλύτερο».

Κατηγόρησε τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Χάρις ότι προκάλεσαν τον «χειρότερο πληθωρισμό στην αμερικανική ιστορία».
«Εργαζόμενοι σαν εσάς και κοινότητες όπως αυτή θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αντέξουν οικονομικά ένα ωραίο σπίτι, ένα νέο αυτοκίνητο και μια αυξανόμενη οικογένεια με ένα μόνο εισόδημα, ενώ θα απολαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης στη γη», είπε. «Το όραμά μου είναι για μια μεσαία τάξη που είναι, για άλλη μια φορά, ο φθόνος ολόκληρου του κόσμου», πρόσθεσε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments