Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αύριο στις 7μ.μ. τα εγκαίνια στον Άγιο Δημήτριο

Αύριο στις 7μ.μ. τα εγκαίνια στον Άγιο Δημήτριο

0
Dodekanisos

Αύριο στις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου αθλητιοκού πολυχώρου που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος:
“Αύριο στις 7 μμ. τα συστεγαζόμενα σωματεία της ΡΟΔΟΥ και του ΑΟ Σταματίου θα κάνουν τα εγκαίνια του Πολυχώρου Νεολαίας και Αθλησης στη συμβολή των οδών Καισαρείας και Κλαυδίου Πέππερ στον Αγιο Δημήτρη. Με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων που είχαν ερημωθεί, ο κάθε Ροδίτης μπορεί να δει πώς δόθηκε ζωή σε έναν χώρο και πώς με την συμβολή των δυό σωματείων η πόλη απέκτησε ένα ακόμη σημείο αναφοράς για αθλητικές εκδηλώσεις.

Από τη Ρόδο ανακοινώνεται πως στα τμήματα Κ6 και Κ8 γίνονται δεκτά κορίτσια αντίστοιχων ηλικιών που θα διδαχθούν ποδόσφαιρο υπό την καθοδήγηση των τεχνικών των Ακαδημιών μας.

Η διοίκηση της ΡΟΔΟΥ θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ακη Γεωργίου ΒΙΟ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ και από σήμερα που ξεκινά η έγγαμη ζωή του, να συνεχιστούν οι επιτυχίες και τα όνειρα του, να πραγματοποιηθούν όλα…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments