Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αύριο η κλήρωση για την LFC Ιάλυσος

Αύριο η κλήρωση για την LFC Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Αύριο (Παρασκευή) στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιείται η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών στο ποδόσφαιρο όπου θα πάρει μέρος και η ομάδα της LFC Ιάλυσος, εκπροσωπόντας τη Δωδεκάνησο. Στην ανακοίνωση της η ΕΠΟ αναφέρει τα ακόλουθα:
«Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών 2024-25. Η διαδικασία καταρτισμού του αγωνιστικού προγράμματος θα μεταδοθεί σε livestreaming από το epo.gr. Παρουσιάστρια θα είναι η δημοσιογράφος, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Την κλήρωση θα διενεργήσει η Α΄αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κα Βασιλική Δημητρακοπούλου. Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους, οι οποίοι έχουν καταρτιστεί με γεωγραφικά κριτήρια».
-Οι αντίπαλοι της ροδίτικης ομάδας είναι οι Ατρόμητος Αθηνών, Αχαρναϊκός, Θρίμμβος Χαϊδαρίου, Ιάσων Ιλίου, Ολυμπιάδα Υμηττού, ΠΑΣ Λέσβου, ΑΠΣ Σαπφώ και ΑΟ Βριλησσίων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments