Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Αυλαία» με χαμόγελα

«Αυλαία» με χαμόγελα

0
xalki nireas
Dodekanisos

Ο Νηρέας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν δυσκολεύτηκε στην πορεία να γυρίσει το παιχνίδι και τελικά να επικρατήσει του Εθνικού Αρχίπολης με 3-1. Η ομάδα του Νώντα Αξιώτη πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και παρότι δέχθηκε πρώτη γκολ δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται και έτσι στη συνέχεια της αναμέτρησης επανέφερε με τρία τέρματα την «τάξη».

Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 19’ με κοντινή κεφαλιά του Καραγιάννη (0-1) και ο Νηρέας κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους (42’) με σέντρα σουτ από τα δεξιά του Παπαγεωργίου (1-1).

Στην επανάληψη ο Εθνικός έδειξε να κουράζεται ενώ από την άλλη ο Νηρέας ανεβάζοντας την απόδοση του να πιέζει περισσότερο. Έτσι στο 67’ ύστερα από ωραία συνεργασία των Ραφτόπουλου και Καμπούρη ο δεύτερος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζααλούκ δίνοντας το προβάδισμα στους Κρεμαστενούς (2-1). Μάλιστα ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που πέτυχε και το 3-1 και συγκεκριμένα στο 72’ με πλασέ από πλάγια θέση ύστερα από σέντρα του Παπαγεωργίου. Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Νηρέα για φέτος αφού οι Κρεμαστενοί έδωσαν και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ορφεά πριν από μερικές ημέρες.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παπακωνσταντίνου, Αυγενικού και Θοδωρής.

ΝΗΡΕΑΣ: Αξιώτης, Ζούρδης Φ (70’ Ζούρδης Μ.)., Καβάζης, Κοκκάρης, Αναγνωστου, Χριστοδούλου, Σινάνι (75’ Βούρος), Παπανικολάου, Ραφτόπουλος (75’Στούρης),Καμπούρης, Παπαγεωργίου

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧ.: Ζααλούκ, Ορφανός, Γκαρής, Στελλάς, Τσακίρης Στ., Μοσχούς (67’ Κωστομοίρης Ν.), Φλεβάρης Δ., Καραγιάννης (45’ Τζαβάρας), Μπαδιεριτάκης, Κυριαζάκος (70’ Κήπουλας) , Χατζηγεωργίου

*Ο πρόεδρος του Εθνικού Αρχίπολης Τάσος Τσακίρης θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά τους ιατρούς Δημητρακόπουλο Βασίλη και Μακέστα Μιχαήλ για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και τη φροντίδα στο ιατρικό πρόβλημα που του προέκυψε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments