Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αυτή είναι η ΑΕ Κηφισιάς!

Αυτή είναι η ΑΕ Κηφισιάς!

0
kifisia
Dodekanisos

Ομάδα που διαθέτει μεγάλη και σημαντική εμπειρία μπορεί να χαρακτηριστεί ο πρώτος αντίπαλος του Ιάλυσου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται βέβαια για την ΑΕ Κηφισιάς την οποία οι «ερυθροκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Κυριακή στη 1.30μ.μ. στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο της Ιαλυσού στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Η ΑΕ Κηφισιάς είναι η περσινή δευτεραθλήτρια της Γ’ Εθνικής στον όμιλο της και έχει σαν βασικό της στόχο να ανέβει στη Football League. Προσπάθησε να το κάνει και πέρσι αλλά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα αυτή έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με όραμα και μεγαλεπήβολα σχέδια και δεν είναι τυχαίο το ότι διαθέτει στις τάξεις της μερικούς παίκτες οι οποίοι έχουν πολλές παραστάσεις ακόμα και από τη Super League.
Βέρμπης, το βαρύ πυροβολικό!
vermpisΚαταρχήν, το βαρύ πυροβολικό της ομάδας είναι το σέντερ φορ της, ο 31χρονος Δημήτρης Βέρμπης. Πρόκειται για έναν από τους πιο παλιούς παίκτες της ΑΕ Κηφισιάς καθώς φέτος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Πρόπερσι ήταν ο πρώτος σκόρερ, όχι μόνο του ομίλου αλλά και ολόκληρης της κατηγορίας σημειώνοντας 29 γκολ. Πέρσι σκόραρε 18 γκολ. Είναι ο ποδοσφαιριστής που πρέπει να προσεχθεί πάρα πολύ από την άμυνα του Ιάλυσου δεδομένου ότι αν του δοθεί έστω και λίγο χώρος μπορεί να σκοράρει με ευκολία. Ο Βέρμπης έχει περάσει στο παρελθόν από τον Απόλλωνα Αθηνών, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πιερικό.
Άλλα μεγάλα ονόματα
karademitrosΑκόμα ένα μεγάλο όνομα της ΑΕ Κηφισιάς είναι σίγουρα και ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Καραδέμητρος (32 ετών). Είναι από τους παίκτες που σίγουρα είχε πολύ καλή παρουσία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό Βόλου, τον Απόλλωνα Αθηνών, τον Ιωνικό, τον Εθνικό, τη Βίχρεν και την Κέρκυρα. Ο αμυντικός Γιώργος Καρακώστας (31 ετών) επίσης είναι ένα από τα «βαριά» ονόματα της ομάδας. Πέρσι ήταν σον Απόλλωνα Αθηνών (στο πρώτο μισό), στη Football League και στη συνέχεια (δεύτερο μισό) πήρε μετεγγραφή για τον Άλιμο, στην ίδια κατηγορία. Είναι ένας πολύ έμπειρος αμυντικός.
Ο 36χρονος αμυντικός Γιώργος Γεωργίου κουβαλάει πολλά χρόνια εμπειρίας και αποτελεί αυτό που λέμε εγγύηση για τα μετόπισθεν. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει μια μακρά πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στις Εθνικές κατηγορίες που ξεκινάει από το 1996 και την ομάδα της Λαμίας. Από τότε έχει παίξει σε Παναιτωλικό, Κέρκυρα, Ατρόμητο Αθηνών, Ανόρθωση, ΟΦΗ και Λεβαδειακό.
Μεγάλη εμπειρία και από τον τερματοφύλακα Γιώργο Γουμάγια που έχει φθάσει πλέον 37 ετών. Είναι πάρα πολύ σταθερός κάτω από το τέρμα και σίγουρα εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καστοριά, ΑΕ Λεμεσού, Αλκή Λάρνακας, Παναυπλιακό, Πολύκαστρο, Θερμαϊκό, Πανθρακικό, Εθνικό Αστέρα, Πιερικό, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας και Απόλλων Αθηνών.
Σε γενικές γραμμές…
Σε σχέση με την περσινή ομάδα έγινε μεγάλο ξεκαθάρισμα μιας και ελάχιστοι παίκτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο. Αυτοί είναι οι Γουμάγιας, Έσλερ (αποτελεί …παλιά καραβάνα), Τεγούσης, Παληαρούτας (ένας ταλαντούχος αριστεροπόδαρος παίκτης που άνηκε μέχρι και πέρσι στην ΑΕΚ αλλά το καλοκαίρι αποκτήθηκε με ελεύθερη μετεγγραφή), Οσμανάϊ και Βέρμπης.
Προπονητής
papaspirouΠροπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Παπασπύρος ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας πέρσι προς τις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν κατάφερε να οδηγήσει την Κηφισιά στην άνοδο ωστόσο η διοίκηση του ανανέωσε τη συνεργασία δεδομένου ότι πιστεύει πάρα πολύ σε αυτόν.
Όλο το ρόστερ
Γιώργος Γουμάγιας Τ 37
Κωνσταντίνος Καλδέλης Τ 23
Βαζαίος Μανούσαλης Τ 25
Παναγιώτης Καραμανλής Τ 17
Γιώργος Γεωργίου Α 36
Γιώργος Καρακώστας Α 31
Παύλος Μουσταφίδης Α 29
Μανάρι Έσλερ Α 25
Γιώργος Βιδάλης Α 28
Στέλιος Γκίκας Α 23
Ηλίας Ρόπας Α 20
Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος Α 20
Διονύσης Χρονόπουλος Α 16
Θανάσης Τεγούσης Μ 29
Δημήτρης Καραδέμητρος Μ 32
Ηλίας Μιχαλόπουλος Μ 30
Δημήτρης Παπάζογλου Μ 21
Ορέστης Παληαρούτας Μ 21
Μίριον Οσμανάι Μ 23
Πολύδωρος Γκέζος Μ 21
Οδυσσέας Γεωργιάδης Μ 24
Έκτορας Παναγιωτόπουλος Μ 20
Αναστάσιος Ζαρίφης Μ 17
Παναγιώτης Κατσέρης Μ 17
Δημήτρης Βέρμπης Ε 31
Γεράσιμος Χαϊκάλης Ε 31
Αλέξανδρος Δρακόπουλος Ε 18
Δημήτρης Κονόμι Ε 17

ΚΗΦΙΣΙΑ (ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 2012
ΧΡΩΜΑΤΑ: μπλε-άσπρο
ΕΔΡΑ: Δημοτικό Στάδιο «Ιωάννης Ζηρίνης»
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλης Γαντζούλας
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Δημήτρης Παπασπύρου

-Ευχαριστούμε θερμά τον καλό φίλο και συνάδελφο Δημήτρη Θεοδώρου για την μεγάλη και πολύτιμη βοήθεια του στην συλλογή των στοιχείων για την ΑΕ Κηφισιάς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments